Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ELİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BAKALIM BENDE BAŞLADIM YAPMAYA ÇOOOK GÜZEL BİR PATİK BİTİNCE BENDE PAYLAŞIRIM AMA SENİNKİ ÇOOK HOŞ BAKALIM SENİNKİ KADAR GÜZEL OLACAKMI :uhm:
cnm elleirne sağlık çok şeker olmuş.. kimsede çoluk çocuk yok daha ama olsun ben yapıımda dursun bi kenarda çok hoş yaa..resimleri koymuşsun ama gslce anlatırsan..çünkü ben daha hiç patik örmedim.. anlatımını beklicem tatlım..şimdiden tşkler.
merhaba canim,tabiki anlatirim.25 ilmekle basliyorsun,ters orgu oruyorsun.30 sira oluncaya kadar oruyorsun.sonra 10 ilmek kesiyorsun,kalan 15 ilmegi ormeye devam ediyorsun.istersen bi renk yapabilirsin patigini,istersen benim gibi iki renk.o 15 ilmegi 3 sira duz,3 sira ters oruyorsun.3 yuzlerin 9 olucaya kadar yapiyorsun,3 terslerin de 8 olmasi gerek.sonra bitirip dikiyorsun,goruldugu gibi.altindan ve ustunden igneyle buzduruyorsun.yinede anlayamadigin yerler varsa,sorabilirsin,sana izah ederim.hadi kolay gelsin.:)
Kizlar Bende Yaptim Patiklerden Fakat Sanirim Ilmek Sayisini Fazla Yapmişim Biraz Büyük Oldu Ama Gene çok Güzel Ve Kolay Yapiliyor. Tekrardan Eline Sağlik Eli...