Bu da benim 1.5 aylık salonum:)

cok guzel canim ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN(AMIN)
keske diger odalarida cekseydin merak ettim simdi

güle güle oturun
maşallah çok güzel eşyalarınız

çok güzelmiş ....köşe koltuğunuzun markasını ve kaça aldğınızı yazar mısınız?
güle güle oturun....

salonunuz çok şık gerçekten güle güle huzur içinde oturun. halınızın markasını öğrenebilirmiyim, diğer odaların resimlerinide bekliyoruz.

çok güzel olmuş canım güle güle kullan:) bişe sorcam halıyı beyaz almışsın bende beyaz düşünüorum gerçi daha 1.5 ay olmuş ama memnunmusun?

yorum yapan herkese teşekkür ederim :)

çok güzelmiş ....köşe koltuğunuzun markasını ve kaça aldğınızı yazar mısınız?
güle güle oturun....

amin teşekkür ederim. koltuğumu ikon mobilyadan aldım köşee koltuk orta sehpa ve yanlardaki şeker sehpalar dahil 2 bin lira, karşısındaki prenses koltuk 850 lira

çok güzel olmuş canım güle güle kullan:) bişe sorcam halıyı beyaz almışsın bende beyaz düşünüorum gerçi daha 1.5 ay olmuş ama memnunmusun?
çok memnunum canım, kir tutmuyor:) zaten dikkat edersen yemek odasının altındaki kahverengi yemek yerken döken olur diye:)) koltuklar kahverengi oraya beyaz, yemek odası beyaz orayada kahve yapalım dedik:))
çok güzel ya tam benim tarzım darısı başıma :)
amin canım, darısı başına:)
salonunuz çok şık gerçekten güle güle huzur içinde oturun. halınızın markasını öğrenebilirmiyim, diğer odaların resimlerinide bekliyoruz.

amin çok teşekkürler:) halım merinos:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…