Banyo Dekorasyonu bu da benim 1 yıllık banyom

shunil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
128
0
96
Çanakkale
bu da benim 1 yıllık banyom. bütününü tek resimde yakalayamadım altı ayrı üstü ayrı çektim.fayans rekleri çok hoşuma gitmiyor tarz değil ama değiştirme şansımız yoktu.
img560

grnt253t.jpg

lavabo üstündeki kına sepetim artık kremlerim bakım ürünlerim için sepet:)
grnt254.jpg

grnt265.jpg

umarım beğenirsiniz:):3:

gayet şık ve bencebanyo fayansları rengi
gayet modern duruyor
ayrıca sepet banyoya hoş bir hava katmışş
güle güle mutlulukla temizlenin banyonuzdaa
ben beğendim :34::16:

klozet takımın mavi olursa daha şık olur bence yeşil yakışmamışşş:19:

güle güle kullan banyonu, canım sana bişey sorcam, ben de duşakabin yaptıracağım da, senin duşakabin modelin ve bir de buzlu cam modeli arasında kadım. çünkü senin model,n bakımı zor mu olur diye korkuyorım, su lekesi sabun lekesi vs.. çalışan bir bayan olduğum için kullanımı pratik bişey lazım, heran elimde bezle gezemiyorum malesef, nasıl sen kullanımından memnun musun, leke bırakıyır mu

canım ben de çalışıyorum ve yeni bebeğpim var temizliği zor olmuyor ki bizim sular aşırı kireçli. ancak banyo sonrasında cam bezi ile kurulaman gerekiyor başka temizliğe gerek kalmıyor böylece buğu da yapmıyor. bu şık duruyor içine konan şeyler alttan görünüyor o kadar. ha birde bazı camlar daha ince oluyor bizimki kalın olanlarından. sanırım bu daha sağlam

Dolap modelin süper canım.
Zaten kombin çok şık olmuş ondan karotaşının modeli göstermiyor bile...

iyi canım ya beğenmene sevindim. hele karoların sönük kalmasına daha da sevindim. hiç beğenmiyordum da:) teşekkür ederim.

çok güzel bir banyon var. yalnız klozet takımların ve banyo takımlarını yenilemelisin. mavili beyazlı bir takım al derim. yeşil biraz uymamış ama olsun o da nazar boncuğu olsun :) bu arada banyo dolabın süper. hiç bu modelden görmemiştim

sağol canım bi mavi beyaz var da kirlenmişti değiştim. hiç çekerken dikakatimi çekmedi:) bu çeyizden ev alcağımız belli değildi yeşil almıştım onu da kullanıyorum:)

bu da benim 1 yıllık banyom. bütününü tek resimde yakalayamadım altı ayrı üstü ayrı çektim.fayans rekleri çok hoşuma gitmiyor tarz değil ama değiştirme şansımız yoktu.
img560

grnt253t.jpg

lavabo üstündeki kına sepetim artık kremlerim bakım ürünlerim için sepet:)
grnt254.jpg

grnt265.jpg

umarım beğenirsiniz:):3:

merhaba shunil,

bence banyon gayet sik duruyor, renkler de güzel.. Bu benim görüsüm :-)

Back
X