Bu da Benim Amerikan Mutfak Salonum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım evin çok güzel güle güle otur,bebişte çok tatlı,Allah her daim mutlu etsin,öptüm

cok sade cok sık yerimseniben
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

gerçekten çok hoş bi evin var canım şok şık döşemişsiniz...:nazar: allah bir ömür boyu mutlu etsin

çok güzel
allah mutluluğunu daim etsin
az ve öz eşya en iyisidir
spor bir ev olmuş
tam genç işi

çok güzel döşenmiş sadelik her zaman daha güzel,ALLAHım ağız tadıyla huzur ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

ALLAHım yaaaaaa çok güzel..........
böyle gördükçe içim gidiyor(kaynanamla oturuyorum)
bır evim bile yok ALLAHım herkesin kendine versin hayırlısıyla........inşallah......
arkadasım harika bır evin var ALLAHım agız adıyla oturmayı nasip etsin butun evlılere inşallah........

cok romantık bı evın vaaa harıka gule gule otur

benim evimde amerikan mutfak tarzı :)
çok kullanışlı değilmi :)
yuvanızdan huzurunuz eksik olmasın canım :)

Teşekkürler kızlar..aslında evin döşenmesi aceleye geldi.Yoksa daha güzel olurdu.Yavaş yavaş artık bunada şükür tabi.Allah bin kat güzelini size nasip etsin inşallah.

Evin çok güzel canım güle güle otur bu arada bebeğinle beraber sağlıkla ve huzurla

huzur dolu bir yuvan olsun canım .. esyalarınıda güle güle eskit ;)

ev çok hoş ama asıl önemli olan düzen.. çok güzel dekore etmişsinizz bunu beceremeyenlerde varrr... :1hug: çok begendim Allah banada böyle hatta kızma ama çoook daha güzellerini nasip etsin inşallah AMİNNNNN :) :utangac:

ev çok hoş ama asıl önemli olan düzen.. çok güzel dekore etmişsinizz bunu beceremeyenlerde varrr... :1hug: çok begendim Allah banada böyle hatta kızma ama çoook daha güzellerini nasip etsin inşallah AMİNNNNN :) :utangac:

İnşallah bin kat güzelini nasip eder Allah canım...Bide içinde huzurlu mutlu oturmayı tabi...a.s.

canıım salonun cok şık huzurlu va mutlu oturun
bızım burada evler genelde amerıkan mutfak benım once kı oturdugum evde amerıkan mutfaktı bıde dublex tı temızlıkte ın cık bıraz zor oluyordu yemek kokusuda dagılıyordu ama yınede sevıyordum

newlife çok güzel çok sıcak bir evin var dekorasyonunuda çok beğendim güle güle oturun

ALLAHım yaaaaaa çok güzel..........
böyle gördükçe içim gidiyor(kaynanamla oturuyorum)
bır evim bile yok ALLAHım herkesin kendine versin hayırlısıyla........inşallah......
arkadasım harika bır evin var ALLAHım agız adıyla oturmayı nasip etsin butun evlılere inşallah........

seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıl kaynanamlarla oturdum 3 hafta önce ev tutup çıktık tabi kendi evim olmasını çok isterdim ama olmadı yinede çok şükür.. allah herkese kendi evinde yaşamayı nasip etsin..üzülme olurmu mutlaka bir gün sende kendi evinin içinde dolaşacaksın

duvardaki saate, pufa bile bittim, perdeler, koltuklar harika, güle güle oturun inşallah...

Daha planlarım var :)) ufak tefek dekoratif detaylar eksik..zamanla halledicem inşallah.şimdi bebeğim dolduruyo evimi zaten :))

evin çok güzel cnm bayılıyorum açık mutfağa

Back
X