Banyo Dekorasyonu Bu da benim banyo

starlicya35

...
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
939
4
96
42
İzmir
banyo seramiklerimi resimdeki gibi döşettik.
fotoğrafı yok koyamadım. banyo dolapları da yapıldıktan sonra çekerim koyarım fotoğrafını

banyo dolabım beyaz mı olsun metalik gri mi ona da karar veremedim henüz

fikirlere açığım

Eklentiler

• $vanity.webp
    $vanity.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 238
Seramikler çok hoş duruyor, güle güle kullanın. Bu resimde olduğu gibi beyaz ve parlak beyaz renkleri değil mi? Bazen bilgisayar ekranında farklı gözüküyor da.

Beyaz dolap da olur ama metalik gri sanki biraz daha renk katar ve daha yakışır gibi geliyor bana.

dekorlar hafif parıltılı, düz olan seramikler parlak beyaz. kromlar parlak..

beyaz dolap mı metalik gri mi bilemiyorum.. oylamaya sunuyorum... yardııımmmm :96:

gerçekten çok hoş,güle güle kullanın.benim fikrim dolapların beyaz olması yönünde.sabunluk ,fırça gibi eşyalar metal,gümüş rengi minik bir vazo ve aynı şekilde gümüş renk çerçeveli bir ayna ile küçük objelerle uyum sağlanırsa daha hoş olur gibime geliyor.

bayıldım güle güle kullan ben gri yapardım beyaza pek güvenemiyorum her konuda.

banyo seramiklerimi resimdeki gibi döşettik.
fotoğrafı yok koyamadım. banyo dolapları da yapıldıktan sonra çekerim koyarım fotoğrafını

banyo dolabım beyaz mı olsun metalik gri mi ona da karar veremedim henüz

fikirlere açığım

cok hos ... dolap gri olursa daha guzel olur..

gerçekten çok hoş,güle güle kullanın.benim fikrim dolapların beyaz olması yönünde.sabunluk ,fırça gibi eşyalar metal,gümüş rengi minik bir vazo ve aynı şekilde gümüş renk çerçeveli bir ayna ile küçük objelerle uyum sağlanırsa daha hoş olur gibime geliyor.

hımm düşünülebilir

bayıldım güle güle kullan ben gri yapardım beyaza pek güvenemiyorum her konuda.
ban da gri gibi geliyoo.. :16:

oooo ne güzel banyo öle insanın yıkanası geliyoo:66:şanslıyız desene
hep beraber gelin hamamı yapalım derdim ama küçük banyom.. halay çekmeye yer yok :64:

cok hos ... dolap gri olursa daha guzel olur..

tmamdır.... gri yapıcamm.. çook teşekkür ederim.

bir an önce bitsin de bitmiş olarak koyayım fotoğrafları.. çok heyecanlanıyorum

fayanslar çok hoş gerçekten.. ben de yeni yaptırıyorum evimi çok güzel durmuş acaba ben de mi beyaz yapsam fayansları :1:

bence dolaplar beyaz olsun aksesuarlarını metalik gri kullan :34:

Son düzenleme:
fayanslar çok hoş gerçekten.. ben de yeni yaptırıyorum evimi çok güzel durmuş acaba ben de mi beyaz yapsam fayansları :1:

bence dolaplar beyaz olsun aksesuarlarını metalik gri kullan :34:
dolaplar da beyaz olursa çok fazla beyaza boğulurmuş gibi geliyo...

hamam gibi de olmasın dedim :52:

Cok hos bi banyo. Ben olsam gri tercih ederdim sanirim, hepsi beyaz olunca tüm detaylarin güzelligi kaybolur bütün icinde. ama bi kontrast kullandiginizda detaylar daha belirgin olur.
O kadar hos ince detaylarla süslü bi banyonuz varki kaybolurlarsa yazik olur :69:

Back
X