- Konu Sahibi starlicya35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu arkadaşlar öneride bulunacak başka kimse
çok teşekkür ederim :79:gri dolap daha uygun ve ağır durur bence.
güle güle kullanın inş.:80:
banyo seramiklerimi resimdeki gibi döşettik.
fotoğrafı yok koyamadım. banyo dolapları da yapıldıktan sonra çekerim koyarım fotoğrafını
banyo dolabım beyaz mı olsun metalik gri mi ona da karar veremedim henüz
fikirlere açığım
gerçekten çok hoş,güle güle kullanın.benim fikrim dolapların beyaz olması yönünde.sabunluk ,fırça gibi eşyalar metal,gümüş rengi minik bir vazo ve aynı şekilde gümüş renk çerçeveli bir ayna ile küçük objelerle uyum sağlanırsa daha hoş olur gibime geliyor.
canım bence metalik bi renk kullanırsan çok daha hoş olur iç mimarlık öğrencisinden tavsiye :)
ban da gri gibi geliyoo..bayıldım güle güle kullan ben gri yapardım beyaza pek güvenemiyorum her konuda.
hep beraber gelin hamamı yapalım derdim ama küçük banyom.. halay çekmeye yer yokoooo ne güzel banyo öle insanın yıkanası geliyooşanslıyız desene
cok hos ... dolap gri olursa daha guzel olur..
dolaplar da beyaz olursa çok fazla beyaza boğulurmuş gibi geliyo...fayanslar çok hoş gerçekten.. ben de yeni yaptırıyorum evimi çok güzel durmuş acaba ben de mi beyaz yapsam fayansları
bence dolaplar beyaz olsun aksesuarlarını metalik gri kullan![]()
Cok hos bi banyo. Ben olsam gri tercih ederdim sanirim, hepsi beyaz olunca tüm detaylarin güzelligi kaybolur bütün icinde. ama bi kontrast kullandiginizda detaylar daha belirgin olur.
O kadar hos ince detaylarla süslü bi banyonuz varki kaybolurlarsa yazik olur