• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Bu da benim cibinlikli yatak odası takımım nasıl??

Merhaba :)
Bayıldım yatak odanıza aradığım yatak oadası takımı nereden aldınız ve ne kadara aldınız öğrenebilirmiyim lütfen :(( yoksa özel yapım mı ?
Teşekkür ederimmm :3::1:
:nazar:

sağol beğenmene sevindim biz de salon takımı ve yemek odası da aldık hepsini çetmenden aldık biz de hangi takımı aldınız salon ve yemek de merak ettim

bu yemek odasının sadece masasıyla sandalyelerini aldık vitrin kulanmayacağım sandalyelrni beyaz aldım sizin yatak odasıyla aynı model
diğeride salon takımım

KL334-1024x768.jpg

OTR_ARROW-1024x768.jpg

aslında 8 yıllık evliyim ama yeni evimize geçiyoruz ve evlenirken istediğim mobilyayı alamamıştım . Bu sefer gönlüme göre alayım dedim fakat biraz
fazla mı süslü oldu bilemedim.Gerçi Eylül de oğlumun sünnetinde de cibinliğimiz hazır olmuş olacak:).Sizce yatak odası takımım nasıl fikirlerinizi alabilir miyim?

çook hoooş :) :16:

aslında 8 yıllık evliyim ama yeni evimize geçiyoruz ve evlenirken istediğim mobilyayı alamamıştım . Bu sefer gönlüme göre alayım dedim fakat biraz
fazla mı süslü oldu bilemedim.Gerçi Eylül de oğlumun sünnetinde de cibinliğimiz hazır olmuş olacak:).Sizce yatak odası takımım nasıl fikirlerinizi alabilir miyim?

Eki Görüntüle 1174616

Yatagin alt kismindaki ve komidinin ust ve kenarindaki eskitme cok berbat duruyor yatak basi deri pudra beyaz kareler guzel cibinligine gelince herzaman favorilerim arasindadir oglumun besigini yesil turuncu karisimli cibinlikli almistim, tabi odaniz kucukse olmaz geniş ferah bir yatak odasi olmasi gerekli. IYI GÜNLERDE KULLANIN.

öncelikle iyi günlerde kullanın. özelden de yazdım ama merak içinde olduğumdan burdan da yazıyorum :) bende aynı takımı aldım. sorum; çetmenin verdiği hizmet ve teslimat süresi. konu hak. bilgilendirirseniz sevinirim.
tekrar güle güle kullanın.

çok hoş ama cibinlik başlığın tarzına pek uymamış, farklı başlık modelleri var mı

Back
X