- Konu Sahibi mutluluk_35
-
bende gayret ediyorum o kilo da o kiyafetler giymek allah.ım o duruma düşürme ama çok çirkin oluyorlar
bende gayret ediyorum o kilo da o kiyafetler giymek allah.ım o duruma düşürme ama çok çirkin oluyorlar
Herkese günaydın arkadaşlar,bugün itibariyle diyetim başladı.Sabah kahvaltıda iki dilim ekmekle,biraz peynir,maydanoz,domates ve salatalık yedim.Yanında da iyi demlenmiş 3 bardak şekersiz çay.Öğlen çarşıda olucam,bir bardak hazır ayran içmeyi düşünüyorum.Bu diyet günlüğünü yazarken sizlerle de bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.Diyet sürecinde sizler neler yaşıyorsunuz?
tebrik ederim canım.valla ben dikkat ediyorum çok zamandır,ama artık planlı bi diyete başladım.umarım inceliriz.canım ben daha 4 gün oldu diyete başlayalı aynı zamanda yürüyüş yapıyorum 1 saat hergün. tempolu şekilde. tabi çikolata vb şeyleri, pilav makarna ve hamurişi her şeyi bıraktım. ekmek de yemiyorum. ama aç kalmıyorum meyve sebze ve ev yemeği yiyorum. güzel gidiyor şu an.
tebrik ederim canım.valla ben dikkat ediyorum çok zamandır,ama artık planlı bi diyete başladım.umarım inceliriz.
merhaba çarşıdan döndüm evet sözümü tuttum ve 1 bardak ayranla eve gelene kadar dayandım.işin garibi acıkmadım da.fakat en kötüsü ne biliyo musunuz arabada bir tanıdık bana zorla çubuk dondurma yedirdi.ancak evde sadece bir but haşlanmış tavuk yiyip olayı çözdüm biraz bence.az önce de bi bardak süt ve muz yedim,bugünlük midem en son bunları görecek.
bugünlük benden bu kadar.muzun kalorisi çokmuş ya yarın muz yemem ben.100 kalori yuh dedim yani.1 top dondurma 75 kalori.ama yine de ekmeği azalttım ya artık bu güzel.herkese iyi akşamlar.unutmayın devir öyle bi devir ki sağlık için en birinci zayıflamalıyız ama estetik çok önemli artık.millet dış görünüşe o kadar önem veriyo ki.gerçi hepimiz veriyoruz.herkese başarılar bu yolda yarın görüşmek üzere
merhaba çok teşekkürler canım.valla açıkçası çok bi fazlam yok.ama çoğu insan gibi göbek bölgem beni rahatsız ediyor,bi de kollar tombiş olunca kıl oluyorum desem yeridir canım.bazen hayır demesini biliyorum ama bugün yemesem o dondurmayı zorla ağzıma sokacaktı nerdeyse,hoştu da ama neyse:)borcumu ödedim onu dengelerimTatlım hayırlısı olsun
o zorla yedirilen yemekler hakkında ne yapacağız vallahi ben de bilemiyorum Hele ki misafirliğe gidildiğinde aa olmaz ama tabağında bıraktın, aşk olsun güzel olmamış tarzında gelen sorulara utana sıkıla Hmm ama ben sağlıklı besleniyorum yani çok fazla kızartma ve hamurişi tercih etmiyorum diye cevap verince Allah yandık senin gibiler de diyete başladılarsa ben ne yapayım diye cevaplar alıyorum,,,
Olay kafada bitiyor acıkmaman da aslında bunun bir göstergesi Hep aklından yemekler geçirince insan acıkıyor ister istemez Tamamen irade ve beynine kabul ettirebilme durumu yemek yememek
Bu arada gün içinde eğer fazla hareket yapıyorsanız veya diyet ile beraber spor yapıyorsanız alacağınız şeylere dikkat etmelisiniz ayırca, Çünkü yoğun tempoda çalışıp veya spor yapanların da günlük karbonhisratlarını almalarını gerekiyor aksi halde yağlarımdan eriteceğim derken kaslarınızdan da yersiniz ve sarkmalar gitmez Bir de vucüdunuz ve sizin de diyete beyin olarak alışabilmeniz için yavaşyavaş bırakın Yoksa birden keserseniz herşeyi psikolojik olarak da sıkıntıya girebilirsiniz Kahvaltıda ekmek yiyin günlük karbonhidrat ihtiyacınızı alın ama benim kullandığım Uno tamtahıllı yı tercih edin normak ekmektense, muz da karbonhidrattır bu arada ama süt ile tok tutar ve proteini karşılamış olursunuz =)
merhaba çok teşekkürler canım.valla açıkçası çok bi fazlam yok.ama çoğu insan gibi göbek bölgem beni rahatsız ediyor,bi de kollar tombiş olunca kıl oluyorum desem yeridir canım.bazen hayır demesini biliyorum ama bugün yemesem o dondurmayı zorla ağzıma sokacaktı nerdeyse,hoştu da ama neyse:)borcumu ödedim onu dengelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?