Bu da benim diyet ve egzersiz günlüğüm :)

fitolmakistiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
45
5
8
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Şu an 61 kilo ve 169 boyundayım (Geçen yıl 65 kiloydum). Fiziğim bana göre pek iç açıcı denilemez. Basenlerim ve simit bölgem çok kalın ve bunlara ek olarak selülittlerim var.
Hedefim hazirana kadar 55 kilo olup aynı zamanda selülitlerden kurtulmak ve daha sıkı bir vücuda sahip olmak. Tabi bu hedefimin pek kolay olmayacağını biliyorum ne de olsa acı yoksa kazanç da yoktur.
Bana hedefimde yardımcı olması için her gün yediklerimi ve yaptığım egzersizleri buraya yazacağım.
Bunlara ek olarak her gün motivasyon cümleleri ya da zayıflama tipleri yazacağım. Bu sefer çok kararlıyım, çok hırs yaptım. Egzersiz, sağlıklı beslenme ve motivasyon sayesinde bu hedefimi başaracağım arkadaşlar :) Bütün her türlü yorum yapmak isteyen ya da tavsiye vermek isteyen arkadaşların başımın üstünde yeri vardır :8:

kolay gelsin canım umarım istedigin kiloya ulaşırsın.çok bir fazlalıgın yok umarım guzel bir azımle istedgn kiloya inersin.bende 73 kiloyum ve bende diyetimi yapmaya calışıyrm

kolay gelsin canım umarım istedigin kiloya ulaşırsın.çok bir fazlalıgın yok umarım guzel bir azımle istedgn kiloya inersin.bende 73 kiloyum ve bende diyetimi yapmaya calışıyrm

Çok teşekkür ederim canım, inşallah sen de hedefinde başarılı olursun. Unutma isteyip de yeteri kadar emek verirsen elbette o emeklerin karşılığını alacaksın :) daha güçlü ve sağlıklı bir hayat için!:7:

Bugün yediklerim,
öğlen uyandığım kahvaltı+öğlen yemeği olarak için 1 muz, 1 avuç dondurulmuş böğürtlen ve 1 bardak soya sütünden yapılmış smoothie.
ara öğün: 1 avuç badem.
akşam: 1 kase sebze(yağsız sadece 2 kaşık domates sosuyla pişmiş), 1 ince dilim yine yağsız pişmiş balık, yanına büyük dilim beyaz peynir, domates ve kimchi.
Akşamdan sonra biraz fazla olacak ama 1 elma ve 1 kase dondurma yedim. en son da 1 bardak yeşil çayımı içtim.

Egzersiz olarak: 30 squat, 30 lunge ve 3 defa 30 saniyelik invisible chair yaptım.
Bunlara ek olarak hepsinden üçer tekrarlama olarak 25 kneeling leg press, 20 side leg lift 90 derece açıda, ve 15 lifting crunch yaptım.

İyi bir başlangıçtı bugün :) inşallah devam ettirebilirim ve daha fazla hareket eklerim bunlara :nazar:

Tavsiye veya soruları olan arkadaşlar lütfen çekinmeyin :15:

Sınavlar, dersler, stres derken yemek yemeye bile doğru düzgün vaktim olmamıştı. Ama ne güzel ki 60.5 kiloya indim. artık sağlıklı beslenme ve spora tekrar başlıyorum yarın sabah itibariyle. Haydi hayırlısı:56:

Back
X