Bu da benim evim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canıım daha öncede dillendirdim, çook güzel herşbişey taze yepyeni mobilya kokuyordur ev.
herşey yerli yerinde.
özellikle benim favorim yatak odası biliyosun :):)
Mutluluğunuz bozulmasın inşallh..

canım evin çok güzel görünüyo yatak örtüne bayıldım ama diğer odalarıda merak ettim evinde kendin gibi çok güzel canım rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin

canımm mobilyan çok güzel bende yeni evlenecem bu renklerde mobilya beğendim ama beyaz konusunda biraz kararsızımm sen memnunmusunn ve koltuklarının rengi tam olarak ne renkk??

keşke daha ayrıntılı çekseydin.. koltuklarını anlayamadım.:uhm:. ama renklerini ve yemek masasını beğendim....:lepi:

canımm mobilyan çok güzel bende yeni evlenecem bu renklerde mobilya beğendim ama beyaz konusunda biraz kararsızımm sen memnunmusunn ve koltuklarının rengi tam olarak ne renkk??

cnm memnunun beyazdan tabıkı koltuklarım krem bej gıbı bı onlarınrengınden memnun degılm beyaz ıstıyordum

bende beğendim salonlarmzn ahşabı aynı afrika bişysi:) çok kullanışlı toz kir göstermez

güle güle kullanın çok güze

ama ben mutfak görmek istiyorummkaydirigubbakcemile3

bunlarda son çetıklerım

mutfak biraz karısık ama ,,,

Esmy yatak odan koltuk takımın perdelerin muhteşem.kırmızı siyah beyaz uyumu bi harika olmuş.çok beğendim.koltuk takımında kir göstermez.güle güle otur canım

evin cok guzel
allah sağlıkla otrumayı nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…