Bu da benim evim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook güzel bayıldımmm..
salondaki perdelerin japon perde mi?

bu ev bana çok tanıdık geliyoooooo

yen fotolar çok güzel hep mutlu olun cnm

evin çok güzel maşllah cnm.Mutfak halın ve perdelerin çok güzel ya ben perde konusundan hiç anlamıyorum neye göre aldın perdelerini canım.

Çok güzel evin daha öncede söylemiştim. Allah Saplıklı huzurlu mutlu ömürboyu oturmayı nasip etsin.

esmacım herşey çok güzel zaten belirtmiştim canım.
ama bi fikrim var bu resimlerin hepsini ilk mesajında toplasan.böyle dağınık olmuş.ilk mesajda hepsi bir yerde olur ve herkes görür...

ayy yeni fotoslarda çok cücel.
mutluluğunuz hiç bozulmasın canım.

hepınız cok sagoln
lahana usendım ya öyle yapmaya
oveg vala yatk odamı gıtıtm adam kırmzı yapalımmı dedı dedım olurr
mutfagı katlamalı ıstedım
salonda zorlandm cunku camn altındaklı kalrıfer peteği benı cok engelledi

nhl neden tanıdık geldıkı aceppp :ecrin_bebek:

Allah evninde huzurunu bereketini eksik etmesin insallahh böle bi ev isteyen herkesede nasip etsin amiinn....yerimseniben

biz fiyat aldık da salonumuz bu..
fransız olan camların eni 2 metre..onlara tülden yere kadar 4 parça düz tül japon perde.yanlarına da fon olarak microfiber tarzında soft dedikleri kumaştan perde.
toplam 12 parça japon..küçük cama da 2 parça katlamalı perde+hepsinin storları=1800 dedi..
pahalı o zaman?

cnm senın camalrın uzun benım kısa tullerım ama kısa uzun fıyatı degıstırmıyor enı onemlı bende 3 metre vardı sanırım ama senın penceren cok am ayınede bıras pahalı geldı bana

Canım yeni fotoğraflar da çok güzel, eee mutfak niye öyle azıcık kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla mutlulukla oturun.

Ohhh be allahtan salonumda da tek pencere var (gerçi baya büyük ama) yoksa perde masrafı artıyor :roflol:

canım çok tatlı bir evin var maaşallah..özellikle salon takımına bayıldım...duvar ünitesi falan süper...halılar eşyalar hepsi uyumlu...ALLAH bir ömür boyu eşinle ve çocuklarınal huzurla oturmayı nasip etsin.

tesekkurler kızlar sulfat mutfak dagınık ya genelde pekcekmıyommmm

esmy herşey cok güzel güle güle sağlıkla otur
yatak odanı cok beğendim cok sık ne kadara aldın acaba yatak odanı ??

aa ıkıncı sayfalara dusmusuz yaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…