• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim fal topiğim olsun :)

jado için ferahlamış. içindeki sıkıntının büyük çoğunluğu akıp gitmiş. ama ben yine de üzgün , tedirgin birisini görüyorum. uzak yollara giden insanlar var. tavuğun var bir tane. bereket, kısmettir. yolların çok aydınlık. dileğin ne ise gerçekleşecek canım. çünkü telvenin rengi çok açık renk çıkmış. fallında bu sefer pek birşey göremedim canım. çook ferahsın. her şey gönlünce olsun.:126::128:

teşekkür ederim cnım :)

bu sefer kesim kötü çıkmadı. özlemle dolu bir teklif var. kalp kartlarınız bir arada çıkmış bu da güzel. sevginizi gösteriyor birbirinize olan. beden kartlarınız arasında evlilik kartı çıkmış :) bu seferki fal baya iyi :) erkeğin içinde sakladığı bir bayan var esmer bir bayan araları açılmış ikisinin, ona da bir teklifi var. tutarsız oldu fal kendiyle çelişti valla.
redd sana bundan sonra iskambil açmayım ben, kahve falı yükle ona bakayım olmaz mı. kartların bi tutarlılığı yok. bazen sana umut veriyo bazen canını sıkıyo ben de üzülüyorum cidden. hem de sürekli acaba diyiip durmazsın iskambil yüzünden.

bu T kim ya :D 2 faldır T çıkıyo töbe töbe ya :D aslında ben fincanı kapatırken acayip karıştırıyorum çevirirken bence o yüzden böyle karınca gibi şeyler çıkıyo :27: H annem bence :D Haykırsın o erkek hep benmi haykırcam yanii höhhhh :D :17:

olabilir canım :) üç kere sallıcan fincanı sonra kendine doğru çeviricen :)

bu T kim ya :D 2 faldır T çıkıyo töbe töbe ya :D aslında ben fincanı kapatırken acayip karıştırıyorum çevirirken bence o yüzden böyle karınca gibi şeyler çıkıyo :27: H annem bence :D Haykırsın o erkek hep benmi haykırcam yanii höhhhh :D :17:

bu sefer kesim kötü çıkmadı. özlemle dolu bir teklif var. kalp kartlarınız bir arada çıkmış bu da güzel. sevginizi gösteriyor birbirinize olan. beden kartlarınız arasında evlilik kartı çıkmış :) bu seferki fal baya iyi :) erkeğin içinde sakladığı bir bayan var esmer bir bayan araları açılmış ikisinin, ona da bir teklifi var. tutarsız oldu fal kendiyle çelişti valla.
redd sana bundan sonra iskambil açmayım ben, kahve falı yükle ona bakayım olmaz mı. kartların bi tutarlılığı yok. bazen sana umut veriyo bazen canını sıkıyo ben de üzülüyorum cidden. hem de sürekli acaba diyiip durmazsın iskambil yüzünden.

canım çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinem bozuk. Tel den çekiyorum. Çok net olmuyor. Falın son kısmını anlamadım. Esmer kadınla mi araları bozuk. Kim bozmuş. O da özlemiş mi. Içtim kahve yükleye bilirsem koyacağım

falın cok kalabalık tienen :)) kalabalık icindesin sürekli insanlarla iç icesin falında cok paracıklar gördüm sana biyerden para gelicek tienencim valla bu para biraz iri para :)) birde gtmeyi dşndğün yerler var sanrım kısa kısa yolların cıkmış h harfi cıkmış canım h harfli bir bayanla bir konuşman var konuşma söz konusu birde kalabalığın icinde y harfin var canım ama o y harfini anlam veremedim isteklerinden birisi cok cabuk olucak canım istediğin herneyse hep dua edyrsun bununicin biriside senn bu isteğin iicn dua edyor sana karşılıklı iki kişi var canım el ele cıkmışlar sevgilieeri cok güzel ama bu görşme sanki hüzünlü bir görşme gbi cıkmış cok duygusal bir görşme cıkmıs sen ağlamışsın yada ağlcaksın canım 7 vakte kadar bir telefnla haber alıcaksın canım gördklerm bunlar sende bana bakarmısın

canım Ben koyu kumralım esmere yakınım. Esmer kadın Ben mıyım yoksa. O beni hayatta özlemez. :1:

canım çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinem bozuk. Tel den çekiyorum. Çok net olmuyor. Falın son kısmını anlamadım. Esmer kadınla mi araları bozuk. Kim bozmuş. O da özlemiş mi. Içtim kahve yükleye bilirsem koyacağım

nerden bileyim kız ben kim bozmuş ne olmuş ne bitmiş :)

Eki Görüntüle 541331 Eki Görüntüle 541333 Eki Görüntüle 541334 Eki Görüntüle 541335 Eki Görüntüle 541336 Eki Görüntüle 541337

bakanlar sevdiğine kavuşsun inşallah bir an önce :) bence güzel bir dua oldu :)
bakmayanlar da kavuşsun ya kıyamam :)

jadomm falında atatürkün karın üzerinde yatış halini gördüm cok şaşırdım bu nedemek ne anlama geliyor biilmiyorum bunla ilgili birşey mi yaptın naptın çözemedim sıkıntıların gtmiş cok ferah ve cok güzel bir fal cıkmış mutluluk dolu bir fincan ne güzell :)) birtane uzun boylu kapalı bir bayan gördüm bu bayan ellerini acmış dua ediyor canım istediğin iki şey var canım ama 2 ncisinn olması baska brne baglı sanırım birde 5 rakamı gördüm canım 5 vakte kadar brsey olucak ama neolucak bilemedim onuda birde topuklu ayakkabı gördüm cok güzel canım aldın mı alıcakmısın yada baktın mı :)) gerci ayakkbı olunca bu yola gtcegnide göstrr bildiklerim bunlar canım sende benim kahve falıma bakarmısın

jadomm falında atatürkün karın üzerinde yatış halini gördüm cok şaşırdım bu nedemek ne anlama geliyor biilmiyorum bunla ilgili birşey mi yaptın naptın çözemedim sıkıntıların gtmiş cok ferah ve cok güzel bir fal cıkmış mutluluk dolu bir fincan ne güzell :)) birtane uzun boylu kapalı bir bayan gördüm bu bayan ellerini acmış dua ediyor canım istediğin iki şey var canım ama 2 ncisinn olması baska brne baglı sanırım birde 5 rakamı gördüm canım 5 vakte kadar brsey olucak ama neolucak bilemedim onuda birde topuklu ayakkabı gördüm cok güzel canım aldın mı alıcakmısın yada baktın mı :)) gerci ayakkbı olunca bu yola gtcegnide göstrr bildiklerim bunlar canım sende benim kahve falıma bakarmısın

canım teşekkür ederim :)
sen diyince baktım da hakikaten benziyor :)
ayakkabı aldım bayramlık cicilerimle beraber :)
bakarım canım :)

canım teşekkür ederim :)
sen diyince baktım da hakikaten benziyor :)
ayakkabı aldım bayramlık cicilerimle beraber :)
bakarım canım :)

:)) ohh ne güzll ccanımm bayram iyi oluyor ya ben cok sevyrm byramlık almasını almışken cft cift alıyorum aldıklarımdan ben hala o cocukken ki sevindiğim sevinclerimi kaybetmedim cok sevnyorumm alınca bayramlık :)):9:

Back
X