- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jado için ferahlamış. içindeki sıkıntının büyük çoğunluğu akıp gitmiş. ama ben yine de üzgün , tedirgin birisini görüyorum. uzak yollara giden insanlar var. tavuğun var bir tane. bereket, kısmettir. yolların çok aydınlık. dileğin ne ise gerçekleşecek canım. çünkü telvenin rengi çok açık renk çıkmış. fallında bu sefer pek birşey göremedim canım. çook ferahsın. her şey gönlünce olsun.:126::128:
ben bakmaya calıscam birazdan, umarım güzel seyler söyleyebilirimEki Görüntüle 541378 Eki Görüntüle 541382 Eki Görüntüle 541381 Eki Görüntüle 541376 Eki Görüntüle 541374 Eki Görüntüle 541375 Eki Görüntüle 541377 Eki Görüntüle 541380 Eki Görüntüle 541379 Eki Görüntüle 541383 iyi akşamlar kızlarr yeni falımı koydum falıma bakanlara bende bakıcam
bu T kim ya2 faldır T çıkıyo töbe töbe ya
aslında ben fincanı kapatırken acayip karıştırıyorum çevirirken bence o yüzden böyle karınca gibi şeyler çıkıyo
H annem bence
Haykırsın o erkek hep benmi haykırcam yanii höhhhh
![]()
![]()
Bana da fal bakan yok mu? eski sevglm aklmd bugn moralm bozuk :S
olabilir canım :) üç kere sallıcan fincanı sonra kendine doğru çeviricen :)
fincanıma yorum yapana fal bakıyorum ben. önceki sayfalarda fincan resimlerim var yorum yaparsan ben de sana bakarım.
ben dileğimin son noktasını söyleyene kadar çeviriyorum hahahahahahah koptum yaaaDD
bu T kim ya2 faldır T çıkıyo töbe töbe ya
aslında ben fincanı kapatırken acayip karıştırıyorum çevirirken bence o yüzden böyle karınca gibi şeyler çıkıyo
H annem bence
Haykırsın o erkek hep benmi haykırcam yanii höhhhh
![]()
![]()
teşekkür ederim cnım :)
bu sefer kesim kötü çıkmadı. özlemle dolu bir teklif var. kalp kartlarınız bir arada çıkmış bu da güzel. sevginizi gösteriyor birbirinize olan. beden kartlarınız arasında evlilik kartı çıkmış :) bu seferki fal baya iyi :) erkeğin içinde sakladığı bir bayan var esmer bir bayan araları açılmış ikisinin, ona da bir teklifi var. tutarsız oldu fal kendiyle çelişti valla.
redd sana bundan sonra iskambil açmayım ben, kahve falı yükle ona bakayım olmaz mı. kartların bi tutarlılığı yok. bazen sana umut veriyo bazen canını sıkıyo ben de üzülüyorum cidden. hem de sürekli acaba diyiip durmazsın iskambil yüzünden.
ceylin1717 suanda bakamıyorum sana, içimden senin falına bakmak gecmiyor.. bazısına öyle oluyor.. sonra yine denerim
teşekkür ederim cnım :)
bu sefer kesim kötü çıkmadı. özlemle dolu bir teklif var. kalp kartlarınız bir arada çıkmış bu da güzel. sevginizi gösteriyor birbirinize olan. beden kartlarınız arasında evlilik kartı çıkmış :) bu seferki fal baya iyi :) erkeğin içinde sakladığı bir bayan var esmer bir bayan araları açılmış ikisinin, ona da bir teklifi var. tutarsız oldu fal kendiyle çelişti valla.
redd sana bundan sonra iskambil açmayım ben, kahve falı yükle ona bakayım olmaz mı. kartların bi tutarlılığı yok. bazen sana umut veriyo bazen canını sıkıyo ben de üzülüyorum cidden. hem de sürekli acaba diyiip durmazsın iskambil yüzünden.
cnm özel mesajımı almıssındır, fala bakar bakmaz yüzüme büyük bir üzüntü çarptı.. bir ask acısı yada ne bileyim öle bişey .. cok etkilendim o yüzden ama üzülme biraz iyi olursam bakcam insallahhadi ya( tamam canm madem napalım
:26:
canım çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinem bozuk. Tel den çekiyorum. Çok net olmuyor. Falın son kısmını anlamadım. Esmer kadınla mi araları bozuk. Kim bozmuş. O da özlemiş mi. Içtim kahve yükleye bilirsem koyacağım
çılgınsın mennn behlül stayla.D
![]()
Eki Görüntüle 541331 Eki Görüntüle 541333 Eki Görüntüle 541334 Eki Görüntüle 541335 Eki Görüntüle 541336 Eki Görüntüle 541337
bakanlar sevdiğine kavuşsun inşallah bir an önce :) bence güzel bir dua oldu :)
bakmayanlar da kavuşsun ya kıyamam :)
jadomm falında atatürkün karın üzerinde yatış halini gördüm cok şaşırdım bu nedemek ne anlama geliyor biilmiyorum bunla ilgili birşey mi yaptın naptın çözemedim sıkıntıların gtmiş cok ferah ve cok güzel bir fal cıkmış mutluluk dolu bir fincan ne güzell :)) birtane uzun boylu kapalı bir bayan gördüm bu bayan ellerini acmış dua ediyor canım istediğin iki şey var canım ama 2 ncisinn olması baska brne baglı sanırım birde 5 rakamı gördüm canım 5 vakte kadar brsey olucak ama neolucak bilemedim onuda birde topuklu ayakkabı gördüm cok güzel canım aldın mı alıcakmısın yada baktın mı :)) gerci ayakkbı olunca bu yola gtcegnide göstrr bildiklerim bunlar canım sende benim kahve falıma bakarmısın
canım teşekkür ederim :)
sen diyince baktım da hakikaten benziyor :)
ayakkabı aldım bayramlık cicilerimle beraber :)
bakarım canım :)