- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
ne zamanı bilemedimne zamanı bekliyoruz kız :) velilerime ukala görünmüşümdür belkin ikimizde de var :) teşekkür ederim canım yorumun için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamanı bilemedimne zamanı bekliyoruz kız :) velilerime ukala görünmüşümdür belkin ikimizde de var :) teşekkür ederim canım yorumun için
![]()
teşekkür ederim canım.evet paylaştığım esmer bir akadaşım var. ne yapayım. bilmedim. arkadaş mı olalım deyim. kabul mü edeyim.![]()
![]()
reddmars sende güzel yorum yapıyorsun banada yaparmısınD:
burda güzel bir kadın görüyorum. koyu kumral gibi ama emin olamadım. bence sen bu kadınsın. eğilmiş birşeye bakıyorsun. uzaktan birilerini izliyor gibi.tepede de bir erkek var. kadına bakıyor ama birşey söylemiyor.uzaktan seyrediyor. sevgiyle bakıyor bu adam. :) yine güzel bir kalp görüyorum. havalanmış tek başına duruyor. sanki birisini özlemiş, birinin yolunu gözlüyor. 3 tane topluca kişi var. başbaşa vermişler konuşuyorlar.
teşekkür ederim canım, ben özledim ben, çok özledim![]()
teşekkür ederim canım.evet paylaştığım esmer bir akadaşım var. ne yapayım. bilmedim. arkadaş mı olalım deyim. kabul mü edeyim.![]()
![]()
jadocum arkadaşımın falına bakar mısın. kız sarısına yakın beyaz tenli, erkek açık kumral.![]()
arkadaşın da bana kahve falı bakacak mıne falgöz oldum ya hep bu falına baktırıp kaçanların yüzünden
![]()
Eki Görüntüle 513080 Eki Görüntüle 513081 Eki Görüntüle 513082 Eki Görüntüle 513083 Eki Görüntüle 513084 Eki Görüntüle 513085 Eki Görüntüle 513086
pamuk eller cebe diyesim geldi :) kimler yorumluyor bu gece![]()
arkadaşın da bana kahve falı bakacak mıne falgöz oldum ya hep bu falına baktırıp kaçanların yüzünden
![]()
jadaloz bana iskmbl acarmısn ::))
jadocum arkadaşımın falına bakar mısın. kız sarısına yakın beyaz tenli, erkek açık kumral.![]()