• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim fal topiğim olsun :)

ne zamanı bekliyoruz kız :) velilerime ukala görünmüşümdür belki :D n ikimizde de var :) teşekkür ederim canım yorumun için :16:
ne zamanı bilemedim :D ama bir şeyi beklediğiniz kesin :D:D:D hahahahah :D buluşma,düğün günü olabilir

teşekkür ederim canım.evet paylaştığım esmer bir akadaşım var. ne yapayım. bilmedim. arkadaş mı olalım deyim. kabul mü edeyim. :14: :16:

reddmars sende güzel yorum yapıyorsun banada yaparmısın :D:DD:

burda güzel bir kadın görüyorum. koyu kumral gibi ama emin olamadım. bence sen bu kadınsın. eğilmiş birşeye bakıyorsun. uzaktan birilerini izliyor gibi.tepede de bir erkek var. kadına bakıyor ama birşey söylemiyor.uzaktan seyrediyor. sevgiyle bakıyor bu adam. :) yine güzel bir kalp görüyorum. havalanmış tek başına duruyor. sanki birisini özlemiş, birinin yolunu gözlüyor. 3 tane topluca kişi var. başbaşa vermişler konuşuyorlar.

teşekkür ederim canım, ben özledim ben, çok özledim :17:

jadocum arkadaşımın falına bakar mısın. kız sarısına yakın beyaz tenli, erkek açık kumral. :34:

arkadaşın da bana kahve falı bakacak mı :D ne falgöz oldum ya hep bu falına baktırıp kaçanların yüzünden :52:

ben seni anlıyorum canım ramazanda kaynıyordu ne takılıyorduk herkese baktık allah için yapabildiğimiz kadar yorum yaptık ben yüklüyorum içimden bir ses diyorki şuan yorum yapanlardan daha çok yorum yapabilen daha var:D ama göstermiyorlar kendilerini hıhhhh

canım sen gene sıkmışsın icini bişeylere bozulmuşsun iki kişi var burda karşıklı konuşuyorlar yolun var canım biyeremi gidiceksin gene kalabalık icine giriyorsun patlamak üzeresin buarada bişeye canım ama sıkma canını sana bişey gelicek o herneyse gelen nasipinle kısmetyle gelecek yavrum birde aşk var bu falda aşk kokuyor negüzel bir fal :)

tienen, valla insan bozuluyor millet bakmayınca ama artık bakıyor kızlar bana :)

ceylin, teşekkür ederim canım hafta sonu nişanlımın yanına gidicem inşallah, yol odur:) canım sıkkın olmaz mı 4+4+4 le 3 yaşındaki çocuklara dadılık yapıyoruz öğretmen demeye bin şahit lazım.

reddmars, şimdi az işim var birazdan açıcam fal arkadaşına. o da yorum yapsın bana bilmesi önemli değil, bakmış olması yeter :)

jado açıyorsan bende isterim zaten yazdım geçen sayfalarda bir şey oldu diye :D:D:D valla 4+4 adına yorum yapmicam bana saçma geliyor bu eğitim sistemi zaten....

jadocum arkadaşımın falına bakar mısın. kız sarısına yakın beyaz tenli, erkek açık kumral. :34:

kalpleri bir arada çıkmış. ama erkek daha çok seviyor, aralarında bir teklif kartı var. teklif ne ile ilgili bilemiyorum. iki tarafın da istediği bir teklif ama.
hani yorumunu göremedim :( biliyosun falıma bakmayana yorum yapmıyorum canım :(

Back
X