- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 688
gözlerinin içinde yüreğinin içinde bir insan var her şeyiyle aklına yüreğine oturmuş biri bu.. nazar diyeceğim ama sanki kendi nazar eder gibi bu kişiye. hani öyle olur ya bir şeyi çok severiz bakmaya doyamayız kendi kendimize nazarımız değer öyle bir şey bu.. kısa mesafelerde yolları var gidip gitmemekte kararsız kalacağı yollar. belki son anda vazgeçeceği yollar. oyyy canım benim sizi gördüm kalbiniz yüreğiniz birlikte içinizdeki bu ferahlık bu temizlik dışınıza yansımış. sizi düşünen ama fazlası ile sizi kafasına takmış biri var iyi yönde mi kötü yönde mi bir şey diyemeyeceğim fakat sürekli gözleri üzerinizde olan sizi düşünen sizinle ilgili şeylere karışan yada karışmak isteyen biri var. bu kişi ile alakalı bir göz yaşı gördüm fakat kim etkilenecek bu gözyaşını kim dökecek bilmiyorum. "e" ve "n" harfi gördüm iç içe.. 2 taraf var 2 taraf arasında kuyu gibi dipsiz bucaksız bir kuyu ve bu kuyunun içerisinde bir kişi bu kişiye karşı bir aldatma yada bir yalan söz konusu olabilir mi bilmiyorum yada bu kuyunun içindeki kendisi, kendisinin bir kandırılma bir yalana maruz kalma durumu olabilir. ve o iç içe gördüğüm harfler bu olayların dışında sanki zarar gelmemesi için uğraşıyor gibi. çok istediği bir şey gerçekleşecek ama bu biraz zaman alacak. olaylara karşı çok net ve keskin davranışları olan birisi. duygu yönünü kullanmayı pek sevmeyen yada kendi içinde yaşayıp göstermek istemeyen birisi. "burası çok karışık..." çevresinde bir şeyler oluyor bir kaç kişi.. biri karşıdakine işaret parmağıyla dediklerini dinletmek ister bir tavırda bir diğeri bir şeyleri kabullenmek zorunda bir diğeri sırtını dönmüş bir diğeri ise sapasağlam bir duruşta.. dedim ya karışık pek çözemedim aslında burayı yorumlayamadım yani şu diye şu nedenden diye..
canımm çok teşekkür ederim
aynen nişanlımı tarif etmişsin :) e ve n harfleri ikimizde de var. tenlerinizi yazarsan tekrar açılım yapabilirim senin için :)