- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
- 363
sakinleştiğin bir bekleme sürecindesin onun adımlarına karşılık düzenini kurman var,işlerin yoluna girdikten sonra seninle tekrardan görüşmek isteyecek ama karşında küçülmüş bi hali var bir olayda söz tutmayşını yüzüne vuruyorsun tam olarak içini döküyosun diyebilirim ve bi secenek sunuyorsun bunun gerçekleşmesi için bir ay süre veriyorsun.ayrılık görmüyorum sonunda bu işin.senden ayrı olduğu evde kafası karışık ama bu işte ayrılık yok,yalnız yaşa bi süre zaman ver o arada kendi hayatına bak tıpış tıpış gelecek.
Bu fal yorumu herhalde benimdi. Daha önceki yorumunda da 1 ay süre ver demiştin. Sanki eski yorumunu okumuş gibi oldum. Eşim dilekçeyi mahkemeye vermiş 2 hafta önce. Bana ailemle sizin bayramda barışmanızı ve aynı şekilde annemle aynı evi paylaşmanı istiyorum dedi. Bana bayrama kadar karar ver dedi. 3 gündür ne ben onu aradım ne de o beni. Ben onlarla eskisi gibi olamam tüm bu olandan sonra ve aynı evi en azından mutfağı paylaşamam, kapım ayrı olmalı. Ne zaman bana geri döner? Malum mahkeme süreci başladı. Boşadıktan sonra gelmesin. Bana hiçbir seçenek sunmuyor, üstelik şu anda parası varken. Bu bekleme süreci ne zaman biter? 3 ay olacak ayrılalı.