Bu da benim gck Burnum:)

çok üzüldüm bende,meğer alışmışız birbirimize :gitme:

nemle ebruyu gözüm gibi besliycem :((( onlara bakıp seni hatırlıcamm :( ühühü

nemle ebru ne yaa,bilmediim bişimi var aranızda akannehir

benm kediciklerimi nem hediye etti, isimlerini de nem ile ebru koyduuu :D

ama ama nereye gitti bu kiz...kardesini dövcem valla...numarasi varmi birinde?...

uyyyyyyyyyyy fıstıklarım benimmm bu netin yokluguna alışamadım ya ben size çok alışmışımmmm:(:(:(kıslarrrr halaaa olamadım ameliyatttttt erteledi doktor bu perşembeye yani ayın 15 ineee..ama ben şimdi grip oluyorum bogazım agrıyo hafiften yutkunurken zorlanıyorum doktoruu aradım asistanı çıktı teleee olmas dedi bogazın agrıyosaaaa yinede doktoraaa sorayım ben dedii..4 gibi arıycammmm sanırım erteliycekler..hafif bogaz agrısından bşy olurmuki yaaaa valla hevesim kırıldııı sürekli aksilik oluyo erteleniyoooo offfffffffffff offfffff:(

bu arada kıslarrr inanınnn dalga geçer gibi oldu bu iş..gecen perşembe erteledii cumayaa sonra salı dediii en son perşembe dediii..buseferde benim bogazım agrıyooo bitürlü olamıycammm bu perşembede olmassaaamm olmuycam kıslarrrr valla bıktım böle beklemektennnn:(:(:(

bu arada kıslarrr inanınnn dalga geçer gibi oldu bu iş..gecen perşembe erteledii cumayaa sonra salı dediii en son perşembe dediii..buseferde benim bogazım agrıyooo bitürlü olamıycammm bu perşembede olmassaaamm olmuycam kıslarrrr valla bıktım böle beklemektennnn:(:(:(

canım hos geldinn
doktorunun erteleme sebebi neymiş?
eger grip olursan malesef tekrar erteler :((
ama belki böylesi daha iy, ertelendi diye olmamazlık yapma. bu asamaya kadar gelmişsin

benim kardesimde burun ameliyati olacakti senin gibi bugazi agrimisdi ve ateside vardi doktor ameliyat olmasini uygun gormedi senin hayirli haberlerini bekliyoruz

kızlarrrr oldum ameliyattttttttttt 38 günlük burnum var çok mutluyum memnunummm özledim ya ben siziiii şimdi kimse yok burdaaaa nerdesinizzzzzzzzzzzz

........................................

Son düzenleme:
çok güzel olmuş yaaa :lepi:
çok dogal duruyo bu da çok önemli bence :)

ayyyy cnmmmmm bnm herkes öle dioo dogal dieeee biras kavis olsaymış kısssss yoksa iyide:)insanın gözü doymuyo valla:)eskisine bakmadan bunu begenmez oldum şimdiden:I:)

yok cnm turgut özal tıp ta oldummmm bilge türk bilen yaptııı cnmmm:)

kızlarr agrım hiçolmadııı şişligim çok az oldu morluk hiç olmadııııı gözlerim hiç kanlanmadııı sadece çok korktummmmm korkak biir deilseniz olun derimmmmm agrı falan jiç yok:)

Back
X