hmm bu konuda bende kararsızım aslında yıl dönümü bizim de yaklaşıyor düşünüyordum bende. tişört falan alma ama sürekli yanında taşıyabileceği bir şey olabilir erkeklerden ziyade kızlar manevi hediyeleri sever işte böyle dvd vidyo falan bilmem ki saat olabilir ama ben de bilemiyorum yani tam düşünmedim henüz
ben de dün gece karpuz yedim yatmadan önce. bu sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar penir 3 zeytin şekersiz çay domates ve salatalık yedim. bi çatalın ucuyla da hafif şokella sürdüm ekmeğe napayım canım çekti eheh

bugün de dışarıdaydık poşetler yollar deli gibi yoruldum öğlen nesfit yedim yoğurtlu ve nesfit sadeymiş evdeki yani içinde bir şey yok sadece gevrek. ben de içine 1 kaşığı geçmeden kuru üzüm koyuyorum kan şekerimi dengeliyor hem. akşam yemeğinde de 1 kase cacık salata (domates soğan salatalık) 4 kaşık zeytinyağlı fasulye yemeği ve 5 adet kızarmış köfte yedim. şimdi eve bisiklet almış annem yarım saat 45 dakika yapabilirsem çok iyi olacak. yalnız bugün su fazla içemedim geceye kadar 8 bardak içmem lazım içerim diye düşünüyorum. saat 9 ya da 10 gibi de karpuz yiyip bugünü bitireceğim