bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
:nazar:

heyecanlı hikayeleri okumak çok hoş oluyo gerçekten ben de kendime bir günlük yapmaya karar verdim....

daha önce aşılamayla üçüz hamile kalıp hepsini kaybettim:((( şimdi yine hem sevinç hem endişe yaşıyorum...

:sm_confused:

şimdi 7 ay geçti üstünden ve deeiğim gibi tekrar hamileyim

Son düzenleme:
geçen hafta 7+6 iken kalp atışlarını duymak istedim ve allah şükür iki güzel melodi...yüreğime su serpildi...şimdi tam 11 gün geçti redüksiyondan sonra dün doktorum azaltmanın komplikasyonlarının ilk 3 gün içinde olduğunu bundan sonra artık normal gebelik takibi yapılacağını 3,5-4 aylıkken serklaj yapılacağını söledi...canım yavrularım inşallah bu sfer çok güçlü olursunuz...haftaya cumartesi kontrolümüz var...heyecanla bekliyorum......allahım sen meleklerimi ve herkesin meleklerini koru...

ay inanamıyorumm 3 emriyo koyulmuşken 5 tane oluyorlar
sağsalimm doğumlar diliyorumm canım

allah tamamına erdirsin canım rabbim hepimize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin....

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden...

cerencim ben de seni merak etmiştim nasılsın canım...

yavrukirpi yok canım bişeyim iyiyim allah şükür...bulantı bir ara oldu şimdi yine belli belirsiz...ya sağlıklı olsunlar da inşallah hiç bulantım olmaz...yoksa çok kilo veriyorum ben..

sena adına çok sevindim daha önceki topiğini gözyaşları içinde okumuştum çok net hatırlıyorum o dönemde bizimde bebişimiz olmuyodu çünkü...

neyseki şimdi iiisin canım, inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın canım, bu arada bende aşılama ile (son denememizdi buda olmasaydı tüp bebeğe gidecektik) hamile kaldım şimdi 11+0 ız... rabbim herkese gönderdiği melekleri kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

nazela canım beniiiiiiiimmmmm.........sağolsın ben de senin adın açok sevindim:nazar: allah meleklerimizi bağışlasın bize inşallah ......:Saruboceq:

kontrol günümü öne çektik yarın meleklerimi görmeye gideceğim çok ama çok sabırsız ve endişeliyim.....inşallah sağlıkla bulurum yavrularımı...

kontrol günümü öne çektik yarın meleklerimi görmeye gideceğim çok ama çok sabırsız ve endişeliyim.....inşallah sağlıkla bulurum yavrularımı...

bende daha ünce 21 haftalıkken üçüz bebeklerimi kaybetmiştim endişeni çok iyi anlıyorum daha sonra aşılamayla tekrar üçüz hamile kaldım ve temmuz 2009 da bebeklerim dünyaya geldi
kalbini ferah tut bu sefer meleklerin ALLAHIN izniyle seni yalnız bırakmayacak.

nero k ve ela gözlüm allah razı olsun canalrım allah yavrularınızı bağışlasın inşallah...cümlemizin de...

canım senam ben gülşen inan senin hikayeni okudukça duygulanıyorum ve sen bana bu yolda eb büyük umut oldun ve ben senden sonra daha bir umutlu oldum .canım benim senin için hep dua ediyorum inan hergün bir yasinde senin için okuyorum.umarım bu sefer herşey gönlünce olurda teyzesi onu görür.dualrımız sayesinde bu sefer kucağında göreceğiz inşallah.kendine çook dikkat et canım benim çookk öptüm inan seni çook ösledim eski günlerimizi .dualrım seninle .allah nazarlardan korusun inşallah

gülşenim canım benim allah gönlünün ne muradı varsa versin tez zamnad sana da mis kokulu bir melek nasip etsin ne yapmaya karar verdin canım benim...

bugün kontrole gittik meleklerimin ikisi de iyiydi hareket ediyolardı kalp atışlarıyla yine huzur bulduk...içimden bırakmayın beni yavrularım nolur benle kalın hep dedim....allahım süt kokularını duyacağım günü de nasip etsin...hala öyle korkuyorum ki....ya bişey olursa onlara bu sefer ayağa kalkamam heralde diyorum...nolur rabbim aynı acıları yaşatma birdaha...bugün takvimime göre 9+5 iz ama 9+2 gidiyoz ama doktorum normal olduğunu ve gelişimlerinin güzel olduğunu söledi...bir dahaki kontrol 3 hafta sonra asla dayanamam o kadar...bugün internetten fetal kalp dinleme cihazı sipariş verdim korku endişe yaşamaktansa melkelrimi her an duyayım dedim...

allah hepinizin meleklerini içinde de benimkini korusun...hepinize nasip etsin inşallah...

tırtılkurabiye sağol canım....inşallah şu zor günleri atlatırsak güzel emeklerinden biz de sipariş veririz..:))

Back
X