(¯`¸·´¯)Bu da Benim Kedim(¯`·¸´¯)

cok seker allah bagıslasın oglumun kedısı aynı cıns sampanya rengı sevgıler

beni görmek istiyorsanız burdayım!...a.s.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

sebebini bilmiyorum ama kedilerden biraz çekinirim ama çok tatlı bir şey bu bayıldım.

fatmasu82 yaaa o kadar çok bağlandım ki kedime, allah bunları boşuna yaratmamış gerçek dost oluyorlar ben bunu birbuçuk aylıkken aldım şuanda 5 yaşında ve apartman kedisi (15.kat) kendi cinsini bile tanımıyor ancak veterinere gidice görüyor kendi cinslerini ve onlardan da korkuyor, en buyuk özelliği ziyah zeytin sevmesi birde ancak duyan inanıyor anneee diyor.Bu yüzden bakımı zor gelmiyor ama elektrik süpürgeside elimden düşmüyor.a.s.a.s.

ilerde böyle bi kedim olsun çok isterim ama ne şuan evde bizimkiler izin verir ne de evlenince alabilirim erkek arkadaşım kedileri sevmiyo çünkü ama ben bayılıyorum yaaa bebek onlar benim için

çok tatlı ya , benimkini özledim evlenince annemde kaldı , ben de kendime bir sarı kedi doğurdm :emir_bebek: :)))) onunla uyumak yumuşak yumuşak , mırıl mırıl ...

pardon ya 5 yaşındaymış çok tatlı evet aynen benim de elimden hiç düşmüyor süpürge çifleştimi hiç peki korkuyo diyosunuz ya

fatmasu82 yaaa o kadar çok bağlandım ki kedime, allah bunları boşuna yaratmamış gerçek dost oluyorlar ben bunu birbuçuk aylıkken aldım şuanda 5 yaşında ve apartman kedisi (15.kat) kendi cinsini bile tanımıyor ancak veterinere gidice görüyor kendi cinslerini ve onlardan da korkuyor, en buyuk özelliği ziyah zeytin sevmesi birde ancak duyan inanıyor anneee diyor.Bu yüzden bakımı zor gelmiyor ama elektrik süpürgeside elimden düşmüyor.a.s.a.s.

ben de 1.5 aylıkken aldım kedimi babası iran annesi tekir. 2 yaşında şimdi ve sizinki gibi hiç başka kedi görmedi. veterinerde de kediden çok köpek görüyo ama korkmak ne demek bilmiyo hayvan korku köpeklere filan sırnaşıyo salağım. ben de gerçek dost olduklarına inanıyorum, kötü zamana özellikle destek oluyolar. benim manyağın da en sevdiği şey zeytinyağlı dolma jeyyar

benim kızım görmesin bayılıyor kedilere sürekli eve kedi alalım diyor ama ben evde istemiyorum bahçeli olsa ev o zaman olur

Back
X