Kayıp kedi

Bu kuzu
Hikayem size umut olsun... Yarı evcilim iki sene önce kayboldu. 4 5 gün aradık ,ilanlar paylaştık ama buhar olup uçmuştu sanki hiçbir yerde bulamadık. Tahmini 5 gün sonra tamamen tevafuk akşam 10 gibi dışarı çıktığımızda eşim her zaman baktığımız bir sokağa girmek istedi ki acelemiz olmasına rağmen yolumuzu değiştirip o sokağa girdik. Bir arabanın altında yatarken gördük ilk... o mu değil mi derken indim çağırdım gelmedi, gelemedi 😢 yürüyecek hali yoktu. Sürünerek uzandım kucağıma aldım. 3 gün yemedi içmedi. Ne yaşamıştı bilmiyorum ama atlattık birlikte... profilimdeki 3 renk kedi bahsettiğim Portakalım 😉 yanındaki kızı badem... Dilerim sizinde hikayeniz bizim gibi mutlu biter...
sonu çok güzel sizinkinin . İşte beni de mahveden , gelmek isteyip gelemediği birşey mi geldi başına ? Çünkü aslında sizinki de o durumda bulunmuş 😥

Benim kız kardeşimin de kedisi kayboldu, aradı da bayağı, 2 mi 3 mü hafta sonra tesadüfen bir sokak ötede rastladı kedisine. O da artık umudunu kaybetmişti. Umarım sizin kedi de bulunur.
Kardeşinizinki dışarıda mı yaşıyordu evden mi kaçmıştı ?

Yaa İnşallah döner..

Belki de yer değiştirmek istedi. Bahçemizde yavrularıyla baktığım bir kedim vardı. Maalesef yavrularına sahip çıkamadı yavrularını kaybetti.

Bir daha hamile kalmasın diye kısırlaştırdık. Bir gün baktım yok çok üzüldüm bazen yolun karşısına geçiyordu arabaların altında kaldı diye düşündüm. Tam 1 sene sonra tesadüfen başka bir bahçede gördüm ama gelmedi bizim yanımıza o mahalleye alışmıştı.

Bu ara oralarda da göremiyorum kimbilir nereye gitti?

Yaa İnşallah döner..

Belki de yer değiştirmek istedi. Bahçemizde yavrularıyla baktığım bir kedim vardı. Maalesef yavrularına sahip çıkamadı yavrularını kaybetti.

Bir daha hamile kalmasın diye kısırlaştırdık. Bir gün baktım yok çok üzüldüm bazen yolun karşısına geçiyordu arabaların altında kaldı diye düşündüm. Tam 1 sene sonra tesadüfen başka bir bahçede gördüm ama gelmedi bizim yanımıza o mahalleye alışmıştı.

Bu ara oralarda da göremiyorum kimbilir nereye gitti?
Yani anladığım şu ; dişi veya erkek kısır olsa da olmasa da yaşadığı yeri terkedebiliyor?

Bu kuzu

sonu çok güzel sizinkinin . İşte beni de mahveden , gelmek isteyip gelemediği birşey mi geldi başına ? Çünkü aslında sizinki de o durumda bulunmuş 😥
Umarım sizin hikayenizinde sonu güzel olur. Gelmeye çalışırken bulduk biz zira bulduğumuz sokağı kaç defa aramıştım sayısı yok. Gücünü topladıkça az az ilerlemiş portişim... sizin kediniz erkekse erkek kediler kendilerinden güçlü erkek kedi gelince ortamı terkedebiliyorlar ama zamanla ara ara yine uğruyorlar. Bu durumda tecrübeyle sabit...öylede bir sarmanım var. Martta bi gitti 2 hafta önce döndü ama artık burda yaşamıyor...

İnşallah döner 🙏
Ama beslenildiği yeri bırakmak istemezler diye biliyorum bizim burda istemiyorlar açıkçası ama yine besleme yapıyoruz iki üç komşuyla beraber bizimde böyle baktığımız kedoş vardı bi ara bi kayboldu sonra bi gün sabah okula giderken koşarak geldi yanımıza daha da ayrılmadı bazı kötü niyetliler alıp uzak yerlere bırakıyorlar inşallah öyle olmamış başına bişey gelmemiştir 🙏🙏😔

Umarım sizin hikayenizinde sonu güzel olur. Gelmeye çalışırken bulduk biz zira bulduğumuz sokağı kaç defa aramıştım sayısı yok. Gücünü topladıkça az az ilerlemiş portişim... sizin kediniz erkekse erkek kediler kendilerinden güçlü erkek kedi gelince ortamı terkedebiliyorlar ama zamanla ara ara yine uğruyorlar. Bu durumda tecrübeyle sabit...öylede bir sarmanım var. Martta bi gitti 2 hafta önce döndü ama artık burda yaşamıyor...
Size çok teşekkür ederim . İnşallah benim durumumun da sonu böyle olur . 1 kez sağlıkla göreyim onu yeter, artık bu bahçede yaşamamasına da razıyım.nefes alacağım o zaman .

Evet erkek kedi benim Pandam da

İnşallah döner 🙏
Ama beslenildiği yeri bırakmak istemezler diye biliyorum bizim burda istemiyorlar açıkçası ama yine besleme yapıyoruz iki üç komşuyla beraber bizimde böyle baktığımız kedoş vardı bi ara bi kayboldu sonra bi gün sabah okula giderken koşarak geldi yanımıza daha da ayrılmadı bazı kötü niyetliler alıp uzak yerlere bırakıyorlar inşallah öyle olmamış başına bişey gelmemiştir 🙏🙏😔
Yok normal şartlarda yakalayamaz kimse benden başka herkese aşırı ürkek . Yaklaştıkları an kaçar .

belki sizin gibi baska sahipleri de vardir onlardan biri evine almistir
ben durumuma da atmistim, bir gun sevgilim ise giderken bir kedi gizlice iceri girmis tüm gun yatmis. eve geldigimizde kediyi gördük şok olduk. ayni kedi kapiyi acik gordukce iceri girmeye calisti durdu, en sonunda aldik eve. 2 aydir isteyince gelir, dilerse yatiya kalir, dilerse gider bizim kedimiz oldu. adi falan da var.
sonra bir gun ailecek evden cikarken yan komsumuz olan isyerindekiler kedimize seslendi cimcime cimcime diye . kedi hopp onlarin dukkanina girdi. "aa dedim biz de xy adini takmistik, bizde yatiyor geceleri". kadin dedi ki "sabahtan dukkani açınca iceri geliyor, hep burada. aslinda gercek sahibi suradaki ev"
sonra gelip gecerken o eve gözümüz takildi kedi gercekten de cok zaman o evde gobegi acik tv karsisinda uyuyor :) bir de bir abur cubur dukkani var. bazen de orada görüyoruz
yani bizim bildiğimiz toplam 4 evi var.
bazi sokak kedileri boyledir. hele ki sokulgan olanlar.
ozel bir ruhu vardi diyorsunuz, belki de kendini sevdirdigi biri etkilendi kediden sokakta birakmak istemedi aldi götürdü kediyi. olmaz olmaz demeyin. biz bizim bebis evi secti diye kapiyi üstüne kapatsak- daha disari salmasak diger sahipleri de sizin gibi endiselenirdi. oysa ki kedi bizimle evde keyif catardi.
sizin kediniz de belki bir evde keyif catiyordur.
lutfen kalbinizi karartmayin

Yani anladığım şu ; dişi veya erkek kısır olsa da olmasa da yaşadığı yeri terkedebiliyor?
Benim sokakta baktigim erkek kedim arada 1-2 hafta kayboluyordu, sonra geliyordu. Sonra ogrendik ki 2 km ilerde restoran vardi, sahibi artan yemekleri veriyormus, orda takiliyormus. Mama degil ev yemegi yerdi bizimki,evdeki yemegi begenmeyince orda kaliyormus :)). Sonra mahallede bir kediyle kavga etti, basedemedi, gitti bir daha gelmedi, bulamadik. Cevrede cok besleme yapan ev vardi, muhtemelen birine takildi. Sizinkinin basina is geldigini sanmiyorum, aramissiniz zaten,kaza falan gecirse bulurdunuz, haberiniz olurdu. Kendisi baska mahalleye gitmistir. Geri gelebilir de gelmeyebilir de.

herkese merhaba arkadaşlar ,
Apartman bahçesinde 3 yıldır baktığım erkek kedi 16 gündür buhar oldu uçtu adeta.
çektiğim acıyı anlatamam. Asla hiçbir şeye konsantre olamıyorum . Sanki 2 günlük yoldan gelmişim gibi vücudum ağrıyor üzüntüden .
Onu eve almak çok isterdim ama evde de 3 kedim olduğu için alamadım.
Bu kadar süre ortadan kaybolup kedisi geri dönen var mı?
Dünyayı verseler umrumda değil, o çok başka bir hayvandı ruhu başkaydı , yerini hiçbirşey tutmaz .
Benim kedim yok ama devamli besledigimiz sokak kedileri var. Ve colugu cocugu eşini kankası getirir onlar da bizden yemek yemege devam ederler. Grup kalabalıklasır hep boyle bi döngü var. Chaplin (bıyıgından oturu) gitti gelmedi öldü sandik.Cok da severdim siyah beyaz bişi.sonra kendine benzeyen cocugu oldugunu dusundugumuz bi kediyle (bıyık deseni görünümü aynı) geri dondu. 2 3 ay yoktu ama. Gidebliyorlar bazen bence kotu dusunme. İnsallah saglıklı olsun da :)

Benim kedim yok ama devamli besledigimiz sokak kedileri var. Ve colugu cocugu eşini kankası getirir onlar da bizden yemek yemege devam ederler. Grup kalabalıklasır hep boyle bi döngü var. Chaplin (bıyıgından oturu) gitti gelmedi öldü sandik.Cok da severdim siyah beyaz bişi.sonra kendine benzeyen cocugu oldugunu dusundugumuz bi kediyle (bıyık deseni görünümü aynı) geri dondu. 2 3 ay yoktu ama. Gidebliyorlar bazen bence kotu dusunme. İnsallah saglıklı olsun da :)

belki sizin gibi baska sahipleri de vardir onlardan biri evine almistir
ben durumuma da atmistim, bir gun sevgilim ise giderken bir kedi gizlice iceri girmis tüm gun yatmis. eve geldigimizde kediyi gördük şok olduk. ayni kedi kapiyi acik gordukce iceri girmeye calisti durdu, en sonunda aldik eve. 2 aydir isteyince gelir, dilerse yatiya kalir, dilerse gider bizim kedimiz oldu. adi falan da var.
sonra bir gun ailecek evden cikarken yan komsumuz olan isyerindekiler kedimize seslendi cimcime cimcime diye . kedi hopp onlarin dukkanina girdi. "aa dedim biz de xy adini takmistik, bizde yatiyor geceleri". kadin dedi ki "sabahtan dukkani açınca iceri geliyor, hep burada. aslinda gercek sahibi suradaki ev"
sonra gelip gecerken o eve gözümüz takildi kedi gercekten de cok zaman o evde gobegi acik tv karsisinda uyuyor :) bir de bir abur cubur dukkani var. bazen de orada görüyoruz
yani bizim bildiğimiz toplam 4 evi var.
bazi sokak kedileri boyledir. hele ki sokulgan olanlar.
ozel bir ruhu vardi diyorsunuz, belki de kendini sevdirdigi biri etkilendi kediden sokakta birakmak istemedi aldi götürdü kediyi. olmaz olmaz demeyin. biz bizim bebis evi secti diye kapiyi üstüne kapatsak- daha disari salmasak diger sahipleri de sizin gibi endiselenirdi. oysa ki kedi bizimle evde keyif catardi.
sizin kediniz de belki bir evde keyif catiyordur.
lutfen kalbinizi karartmayin
Yengenç herzamanki gibi mükemmel yazmışsın içimi rahatlattın çok sağol.❤️

Back
X