Bu da benim koltuk takımım:)Fikirleriniz nedir?

çok şık bayıldım. herşeyiyle mi 3.077 ytl halısı ve sehpası içinde mi? ben tepehome a uğrayayım bi. gerçi ben siyah krem yada kahverengi krem istiyorum

canım yastıklarıyla beraber 3497 tuttu...eylül ayında aldım ben şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum...cevahir ve metrocity mağazalrında mevcut...sehba-halıda ayrı fiyat...

salonun bir kısmını fil dişine içte kalan köşelerinide çok açık fıstık yeşili yapıcam gayet sade perdelerle kombinasyonumu tamamlayacam..sade ve bütünleyen bir yemek masası almam lazım onuda detaylıca bakar ararştırırım...beğendiğim tv sehabsınıda ekleyeyim onunda turuncusunu değil yeşilini alıcammm

sehbanın turuncu alanı açık fıstık yeşili olucak deri koltugu koyacağım duvarada kendi yapacağım tuvali koyacam onuda büyük ve çerçevesiz düşünüyorum...
evimi dekore edince ekleyecem zaten siteye beğeninize sunucam...

süpermiş canım çok modern renklerde çok hoş güle güle sağlıklı günlerde kullan herşeyin en iyisine layıksın sevgiler

Çok modern, çok şık bir havası var... Şatafattan uzak, sade...
Güzel günlerde kullan canım....

Çok zarif ve kullanışlı takım beğenip almışsın, iyi günlerde kullan canım ..
Umarım tamamen yerleşince de bizimle paylaşırsın

çok şık çok rahat görünüuor bayıldım
tam bizlik eşimde bende böyle geniş rahat koltukları severiz
nerden aldın ve kaça aldın acaba

Çok zarif ve kullanışlı takım beğenip almışsın, iyi günlerde kullan canım ..
Umarım tamamen yerleşince de bizimle paylaşırsın

kesinlikle hepinizle paylaşıcam ve fikirlerinizi alıcam biraz yeşil hakimiyeti olsu ama tabii abartmamaya çalışıyorummmmkafamçokkarıştıhihoyyyt

çok şık çok rahat görünüuor bayıldım
tam bizlik eşimde bende böyle geniş rahat koltukları severiz
nerden aldın ve kaça aldın acaba

tepe home cevahir mağazasıııı toplam yastıklarla 3437 canım ama indirim vardıı şimdi hala devam ediyormu bilmiyorummmmm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…