Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin gerçekten çok güzel yaratıcı biri olduğun belli canım evinin her köşesi çok güzel ama ben en çok şu tabureyi beğendim çok yaratıcı bizdede var onlardan yemek yerken sandalye yetmeyince otururuz yada ev kalabalık olunca hep tipine takılmıştım senin kılıf işi çok hoşuma gitti nasıl yaptığını anlatabilir misin acabaa
aslında güzel olan ne biliyormusun...bu ewin bi ruhu war..o kadar güzel bişey ki ewine kendinden birşeyler katman emek wermen tarzını yansıtman...hazır mobilyaları alıp ewine koyup olayı bitirmemişsin..emek wermişsin ve ortaya sıcacık bi ew çıkarmışsın..seni yürekten kutluyorum..kocaman hantal mobiltalara ewinde yermediğin için ayrıca tebriklerr))) ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİN
ve bu arada diğer arkadaşlara katılıyorum daha çok foto koymalısın
aklında bulunsun ....
D
Eviniz çok güzel güle güle oturun yatak odanıza bayıldım.Acaba mobilyanın markasını öğrenebilir miyim?
sırf evinize yorum yapabilmek icin uyeligimi aktif hale getirdim. yaratıcı fikirlerinize diyecek laf yok zaten muthissiniz. amaaa balkonunuza ba-yıl-dım...cok güzel bir balkon orada yenen yemeklerin tadına doyum olmaz diye düsünüyorum. güle güle oturun.mutlu huzurlu yasayın.
Eki Görüntüle 500530 veeeeeeeee balkonummmm:)![]()
evınız pek hoş
bu arada kırmızı kalpten cam ustune takı koyduğunuz şeyde çok guzel
çiçeksepetinden alınmış içinde kırmızı guller mı vardıbana da almıştıda eşim aynısını çok beğenmıştım
![]()
eviniz gerçekten çok güzel.. Sıcacık bir yuva görünümünde.
iyi günlerde mutlulukla oturun.
Evinizdeki küçük ayrıntılara bayıldım çok sevimli duruyor.Umarım en kısa sürede odalarınızın tam fotoğraflarınıda eklersiniz
evin çok güzel
ama resimleri daha büyük ve daha fazla istiyoruz
lütfen
daha büyük ve çok resim istiyoruzzzzzzz, bayıldımmmmmmmmmmmm, özellikle mutfak manzaranı çeker misin? Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.