Bu da benim mucizem hamileyim...

gunesduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
29
0
86
Bolu
Sonunda kızlar 3. mikro denememde hamileyim... Hala rüya gibi... RABBİMİ BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN... ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN:CüvCüv:hihoyyyt

süperrr hayırlı uğurlu olsun sanırım bu gün öğrendin Allah kucağına aldığın günleride göstersin kendine dikkat et ve iyi bak kutlarım arkadaşım.

Gözünüz aydın a.s.
Umarım sağlıklı bir gebelik geçirir,sağlıklı bir şekilde meleğinizi kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:

tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmm ççokkkkkkk sevindimmmmmmmm allah kucağına almayıda nasip eder inşşşş hihoyyyt

tebrikler alllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.darısı bizlerin başına bende üçüncü tüpümü deniyorum şuanda tedavideyim.

canım öncelıkle tebrık ederım allah analı babalı büyütsün inşallah .yalnız eğer yanlış anlamazsan başlığın pek hoş olmamış arkadasım mucizeler yüce zatlara aittir.sevgiyle kal.

hayırlı olsun cnım cok sevındım allahım kucagına almanıda nasıp etsınnnn

cnm degerlerın kac cıktıııı

çok tebrık ederım ..allah analı babalı uzun bır ömur nasıp etsın .. bu guzel duyguyu herkese yaşatsın ...

tebrikler alllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.darısı bizlerin başına bende üçüncü tüpümü deniyorum şuanda tedavideyim.

angell canım sen diğer ilaçlarına başladın mı ben halen edet olmadım ya sinir oluyorum herzaman olmasın diye beklerken busefer olsun diye çıldırcam

74 çıktı canım ikincisi için kan tahlilini biraz önce verdim. Doktorum ancak akşama arar

cnm ıkımız ıcınde hayırlısı olsun sabah bende kan verdım benım 9.gunu 24,14 çıktı senın 12.gun değerın dımıııı çok heyecanlıyımmm ınsallah değerlerımız kat kat artmıştır güzel haberler verırırızzzz

cnm degerını bızlere yazmayı unutma olurmuuuu

Güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Allah hepinize nasip etsin inşallah... Benim size tavsiyem transferden 10-12 gün sonra yaptığınız kaset gebelik testlerindeki negatif sonuçlara itibar edip, moralinizi bozmamanız. Ben Cmt sabah gidip kan verdim, sonucum bir türlü çıkmayınca eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. Doktorum tebrik etmek için aradığında ben sonuç negatif diye ağlıyordum. Meğerse değerim 74 olduğu için testte çizgi belirmemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…