Bu da benim mucizem hamileyim...

canım öncelıkle tebrık ederım allah analı babalı büyütsün inşallah .yalnız eğer yanlış anlamazsan başlığın pek hoş olmamış arkadasım mucizeler yüce zatlara aittir.sevgiyle kal.

canım ben yanlış anlamam... Ama senin kastettiğin şeyi düşünerek bu başlığı yazmadım. Aklıma geldiği her an Rabbime binlerce kez şükrediyorum Tabiki Rabbim istediği için oldu..

cnm benim hayırlı olsun bak ben sana dedim git test yaptır die.korkudan gidemiyordun.blast embryoydu dimi senin.tebrik ederim senin.rabbim tamamına erdirsin.naptın cnm transferden sonra 15 gün benim de transferin 2.günü.ne yapmalıyım ne yapmamalıyım ne yedin ne içtin.benimde 3 blast embryo transfer edildi.karnım çok ağrıyor .bide progestan fitil kullanıyorum gün de 3 defa 3 er kere.beyaz akıntım oluyor ilaç geri geliyor.sende kullandınmı sendede oldumu böle.transfer olduktan sonra sol kasığımda tek bir noktada bi sancı var batma gibi yani.tecrübelerinden yararlanmak isterim .

hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıklı olarak, kendine dikkat et lütfen.

benim 11 nisan da belli olacak. 4. denemem, daha önce 3 ü başka yerde idi, sonuncusu tutmuştu ama bir hafta sonrasında düşük yaptım.

şimdi bu yeni denemeyi memorial da yaptık. çok iyi kalitede iki adet transfer ettiler. bakalım nasıl sonuçlanacak, şu bekleme süreci olmasa....

Evet canım bana yumurta toplandıktan 3 gün sonra 1 tane 9 hücreli 1. kalite embriyo, 5 gün sonra 2 tane blast transfer edildi. 2 tane kötü tecrübeden sonra korkudan teste gidemedim. Ama Allah yüzüme baktı bu kez, sonu da iyi olur inşallah. Kasığa batmalar benim de oldu. Bir de diğer iki denememden farklı olarak transfer olduğum günlerde rahim bölgesinde karıncalanma gibi bir şey hissettim. Son iki gün bulantı ve kusmam vardı fakat kullandığım ilaçlar daha önce de bulantı yapmıştı. Ben ilaçlardan sandım yine. Ben de Crinone jel kullandım. Mutlaka geri geliyor, Onun dışında hafif akıntı bende de oldu. Ben hiç meyve sevmememe rağmen zorla da olsa her gün kivi ve ananas yemeye çalıştım. Diğer iki denemem de 1 hafta sürekli yatmıştım. Bu kez kendimi hiç kasmadım. Ağır işlerden kaçtım ama onun dışında bolca gezip tozdum. Hatta transferden çıktım Karnımız açtı gittik eşimle birlikte dışarda yemek yedik.. Mümkün olduğunca insanın kafasını dağıtması gerekiyormuş onu anladım... Allah hepinize yaşatsın bu duygu, benim gibilerin de kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Evet beklemek çok zor ama sonu iyi olsun inşallah canım.. İyi dileklerin için çokk teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…