- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
sadece konuşup anlatıp rahatlamak istiyorum.....bazılarınız biliyordur bilmeyenlerde açtığım konudan bakabilir iç kulaktan kaynaklanan baş dönmesi hastalığım var okulumu dondurmak zorunda kalmıştım vs.. bu yıl okuluma gidicem inşallah,ailemde benimle çanakkaleye gelecek...normalde manisada oturuyoruz biz aperatif gıdalar üzerinize bir dükkannımız var onu devredip benimle birlikte gelecek ailem...çevreden gelen tepkilere rağmen sırf benim için iş faktörünüde riske atarak gelecekler...bu açıdan rahatım çünkü perhizim var,desteğe ihtiyacım var ailem yanımda olacak...ama rabbim beni hastalıklarla sınıyor benim imtihanım bu herhalde;zaten çok kötü olan bu baş dönmesi rahatsızlığımın yanında midemde de sorunum var yanlış ilaç yüzünden midem tahriş olmuştu sürekli yanma var,her ilacı içemem ya da her yemeği yiyemem buna ek olarak birde baş dönmemi tetiklemesin diyede bir perhiz uyguluyorum...çok zor bir sene geçirdim ve bir nevi bunalıma girdim o dönemde yaşadığım panik yüzünden anti deprasanlar kullanıyorum ve en ufak bir stereste ve heyecanda midem bulanmaya,başım dönmeye başlıyor ve bunun yanında mideme taş gibi bir şey oturuyor sanki orda bir çarpıntı başlıyor,resmen kalp çarpıntısı gibi bir çarpıntı midemde oluyor(bu halamlarda da var ırsi sanırım)...2 yıl öncede yumurtalılarımda zararsız bir kist oluşmuştu ondada çok ağrılar çekmiştim tedavi oldum geçti ama ara ara çok şiddetli sancılar yaşıyorum(doktorum arada olur demişti)ve ben daha 19 yaşımdayım... yaşıtlarım sapasağlam okurken, gezip dolaşırken ben bunlarla mücadele ediyorum...biliyorum benden daha kötüleride var ama yinede çok ağır geliyor bazen...bayramdan sonra çanakkaleye gidicez ama bana çevreden senin hastalığın streslede alakalı başın dönüyor,boşver aileni de böyle bir riske atma okulu bırak napalım Allah sana bu kadarını nasip etmiş diyor...bunları duymakta beni çok üzüyor belki haklılar bu bir risk,belki gerçekten okula gidemiycek kadar başım dönecek ama göz göre görede en çok istediğim ingilizce öğretmenliği bölümünü kazanmışken okulumu bırakmak beni çok yıkar...ailem benim arkamda kimseye laf söyletmiyor ama ben kendi kendime düşününce işin içinden çıkamıyorum bu lafları söyleyenlerin haklı çıkmasından korkuyorum,okuyamayıp daha kötü olup memleketimize dönmekten korkuyorum...çünkü ders çalışınca baş dönmem artıyor ama içimde hep bir geçer bu hastalık ümidi var...böyle günler geçiriyorum çok bunaldım bunları düşünmekten midem iyice kötü oldu

...uzun oldu k.bakmayın ama yazıp rahatlamak,paylaşmak istedim...