Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cok tatli hayvanlarda buyuyunce cok kotu oluyorlar ya
Dev gibi oluyorlar disler misler :-D
Amcamin ciftliginde vardi miniklerle hep oynardimda buyukler uzak dursun![]()
Benimde tavşanım var hemen hemen 1 hafta olucak eve geleli.2-2.5 aylık daha tuvalet eğitimi veremedik bi gün kafesin içindeki kutuya yapıyor bigün dışarı. :99:
Biraz büyüyünce kapalı balkonumu boşaltıp oraya almayı düşünüyorum. Evde şimdiden tavşanın kemirmemesi için izolasyon yaptım sayılır.
Kablolar bantlandı ahşaplar için elma sprey dişleri uzadıkça kemirip törpülenmesi gerektiği için evdeki malzemeleri kemirmesin diye kalsiyumlu kemirme taşı aldık birde.
1 yaşından sonra ev kazası azalıyor diyorlar.. Keşke vermeseymişsiniz.. :44:
tavşanım Fıstık geldi aklımaduman rengindeydi ,yavruydu..pamuk değil elyaftı sanki.. yalnız onu nasıl öyle eğittin :) yani bulunduğun odaya girmeyecek,tuvalet hep aynı yere vs. vs. yani bu nasıl oldu? ya tavşanlar kazıyor ya her yere helede tahta bulursa ee buna nasıl çözüm buldun?
Bende hiç istemedim vermeyi ama annem istemedi işte bende mecburen ne yapayım vermek zorunda kaldım.![]()
Tavşanı olanların çoğu anne babaları yüzünden veriyorlar :2:
Küçükken eğitmek kolay oluyor benim yeni zelanda cinsi tavşanım gel tatlım gitme dedim mi sanki anlıyor gibi geliyor şimdilerde tuvalet eğitimi ile uğraşıyoruz.
Umarım seninde tavşanın iyidir.. :)
Bir Tavşan Ne kadar Sevimli Olduğunun Farkında Olmadan Yaşar!
senin varya seve seve bitiririm . Annesi benim yerimede mıncıkla onu..![]()
Canım çok küçüktü bana geldiğinde belki ondandır düye düşünüyorum hiç bi yeri kazımadı öyle sadece oyun olsun diye annemin iplerine dolaşıp durdu en büyük yaramazlığı o ipleri dağıtmaktıtuvalet işini bizden çok kendi buldu diyebilirm ben bi kap koymustum içine yediği şeyleri koyuyudm yemiş onları sonra bi baktım içine girmiş çişini yapıyo bende o yaptıktan sonra kabı temzledm yerine koydum bi dahakine hep oaraya yaptı
kutuyada kapatmadım onu hiç sınırlamak istemedm öyle olunca hep gitti girdi o kuyuya kakasını yaptı falan alıştı öyle ama yerini hep temiz bulmak istiyodu o yaptıkça temizleym istedi o yönden sıkıntı cektim çok fazla yapıyo çünkü
Bi havlıyla falan sobanın yanında durmayı seviyodu köşeye yer yapmıştım ona hep orda yatıyodu
Kucağa çıkıp yatmayı annemin omzunda oturmayı falan çok severdi şimdi nerde kim bilir
![]()