bu da benim yavruşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Bu da benim henüz bebiş olan küçük kızım ilk günden canım gibi oldu sürekli koklaşıyoruz :27:

4mpXjp.jpg

59NbND.jpg

kucağıma aldı mı uyuyakalıyor böyle ben de karnını ve kulaklarını okşuyorum kıyamıyorum :1:

27O92O.jpg

vzarOA.jpg

Yaaaaaa cccoooookk tatliii :) eşime didim bende bundan istiyommm :))))) bilmediğimden soruyorum cinsi nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yerim ya cok tatli:))

Çooook sekeyyyyyyy maşallah

Kokmuyor muu kii

Yoo hic kokmaz benim kizim aksine mis gibi kokuyor ben cok seviyorum onu koklamayi cisini hep gidip kabina yapiyor kakasi da bilinenin aksine kokmaz yani tavsanin tek koku yapan seyi cisidir onu da belli bir kose secip oraya yaptigi icin koku da yapmiyor aslinda. O koku yapiyor diyenler karton kutunun icine hapsediyor hayvani mecbur cisini oraya yapiyor sonra kokuyor :(

Yoo hic kokmaz benim kizim aksine mis gibi kokuyor ben cok seviyorum onu koklamayi cisini hep gidip kabina yapiyor kakasi da bilinenin aksine kokmaz yani tavsanin tek koku yapan seyi cisidir onu da belli bir kose secip oraya yaptigi icin koku da yapmiyor aslinda. O koku yapiyor diyenler karton kutunun icine hapsediyor hayvani mecbur cisini oraya yapiyor sonra kokuyor :(

ben bişey sorcam cısını yaptıktan sonra ayaklarını sılıyomusun yanı ayaklarına bulasıyomu?:26:

Bebişe iyi bak aman dikkat et. :)) Son fotoğraf da suç işlemiş gibi yavrum ya. :55:

muhtemelen orada çişli kakalı bir suç işliyor olmalı :52:

amman örtüleri serdim hemen yıkıyorum bi suç işledi mi :27:

ben bişey sorcam cısını yaptıktan sonra ayaklarını sılıyomusun yanı ayaklarına bulasıyomu?:26:

gerek kalmıyor canım çoğu zaman bulaşmıyor bulaşsa da kendi temizliyor hemen kendini :1:

ede ede bunu mu merak ettin kız tolin :1:

Son düzenleme:

gerek kalmıyor canım çoğu zaman bulaşmıyor bulaşsa da kendi temizliyor hemen kendini :1:

Ay Allah iyiliğini versin ya. :)) Hiç ayrılmayın inşallah. :31:

evetttt:1::1::1::1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X