canım bayıldım mobılyalarına. ankarada sıtelerde yaptırdın sandım cunku bu modeli sitelerde de gormuştum. bende yenı yaptırdım bızımde mobılyalarımız yenı yapıldı ve evım döşendi. bızde 9 bın cıvarına hallettık ama benım yatagım senınkı gıbı degıl yanı döşeme. benım mobılyalarıma da bak bı ıstersen bana fıkır verırsın. nasl halı almalıyım mesela daha halım yok
tesekkür ederim canım.. evet sitelerde de var.. sen de cok uyguna almıssın mobilyalarında cok güzel cok begendim.. benim salonumdaki halıya bak istersen bu tarz mobilyalara sade halı gidiyo.. ben kaşmirden aldım.. senin salonuna da cok yakısır..
Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz kırmızı siyah renkler de benim tarzıma hiç uymuyo..
son resimleri şimdi gördüm harikulade çok zevklisin...
Canim gule gule kullan esyalarin gayet guzel.pastel renkler huzur verir bende sevmem kirmizi siyah falan bi ara herkes yapti biktik gormekten zaten.goz yormuyo evin hic.mutlu mutlu eskitin insallah
hepsi çok güzel cnm güle güle oturun. boya renginiz çok ferah açık renge bayılıyorum bizde yeni ev aldık ama birsürü tadilat işi var daha açık renk boya badana yaptırmayı düşünüyorum sakıncası yoksa boyanın rengini ve markasını öğrenebilirmiyim?
teşekkürler cnm.. salon takımımı artem mobilyadan aldım 2tane 3lü 2 tane tekli 3000 tl fiyatı.. kaplatabilirsib tabii.. iyi bi döşemeci buldugun taktirde cok güzel olur mobilyaların.. cevremde yaptıran var cok da memnunlar..[/QUOT
Bende evini çok beğenenlerdenim. Güle güle otur evinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?