Bu da bizim kulubemiz

aaaah ahh çanakkalemm senağlama
üniversiteyi orada okudum imkanım olsaydı da 10 yıllık üniversite okusaydım orada senağlama
çok özlemiştim vallahi senin profilinde görünce hüzünlendim
evin çok şirin çok ferah beğendim güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim

çok teşekkür ederım arkadşlarr...
pasaklıminiktanrıça evet canım ememleketımı bende çok severım güzel bıryer ..bulsaydın buralarda bir eş kendınee:))))))

ro_se17 kısmet kocişimeymiş şekercim
ama özledim vallahi.
terazidere kampüsünü, anafartalar kampüsünü, tansaş'ı, kipa'yı, gima'da sinema ve bowlingi, barlar sokağını, olimpiyatta tavla turnuvalarımızı, liman'da bomba yemeyi, küçümen'de gece eğlenip, sabah kahvaltı yapmayı, lodos'ta ctesi geceleri dağıtmayı, kordonu, liman gecelerini, geliboluya geçmeyi, daha neler neleeeer, oooof say say bitmioo senağlama
ağlayacağım şimdi yaa amaaan nettin sen gari

çok teşekkürler canlarumm..
pasaklıminikkrelice canımm valla bu aralar o dedıklerınden bende muzdarıbimm benımde içim kötü oldu bu arada gima carefoor a satıldıı artık gimamamız yokkk...
olsun canım şimdiki eşinle allah mesut etsın inşallah tatıle gelırsınızz çanakkaleyee:)) olmamıı

olur tabii güzel olur valla hasret gideririm ikinci memleketimlee çok özledimm
ayy ben gimanın carrefour olduğunu senden öğrendiiiim
öğrenci öğrenci gider alışveriş yapardım aaah ahh

cnm güzel yuvana niye kulube diyorsun iyi günlerde oturun inşşş

saol canım valla bılmıyroum öyle değişik olsun dedım iştee yoksa evım evım güzel evim benım orasıı..
pasaklıminiktanrıça canımm 2 sene felan oldu carrefor olalıı sineme falan kalmadı galibaa tam olarak bılmıyorum gerçi merkezde oturmuyorum ben ama sık sık gıdığ gelıyorum söylerdığın yerlerde benımde anılarım çok neyapalım yaz gelsınde ben sneın yerıne gene bıt turlarım hepsınıı..

canım evin güzel...rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin...

merdivenlerin dikliğini görünce ben korkttum siz inerken neler çekiyorsunuzdur allah bilir
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

o yatağın üzerinde yatan şey var ya gelir yerim ben onu... Allah bağışlasın öncelikle ve Rabbim sağlıklı huzurlu günler nasip etsin

çok saolun kızlarrr iyi dilekleriniz için rabbım hepimize mutluluk huzr versın inaşşallahh..

merdivenlerin dikliğini görünce ben korkttum siz inerken neler çekiyorsunuzdur allah bilir
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

canım evet yukardaklı boşluğuu küçük bırakınca öyle oldu maleseff ama alıştıkk artıkk..eşim ve ben ılk başta bırer kez düştük ama hemde ben hamıleydım tüştüğümde allahtan biişi olmadıııkaydirigubbakcemile3

çok güzel ve hoş bir ev güle güle oturun.. mutluluklar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…