Bu da bizim kulubemiz

Canim a.s.
Masallah Allah nazarlardan korusun kulubeniz cok guzel :)
Evinizden mutluluk hic eksik olmasin

a.s. yigenimi öp yerimden

Çok güzel bir kulubeymiş :1hug:
Allahım mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

çok saolun kızlarr uzun zamandır girmedım buraya rabbım isteyen herse huzurlu mutlu bır yuva verısn inşallahhhh...

çok güzel.... çok şık...

sağlık, mutluluk ve huzur eksik olmasın bu modern kulübenizden süper bir kulübe vallahi:lepi:

dalgamı geçiyorsun insanlar başını sokacak çatı bulamıyor sen türkiye ortalamasında çokk çokk lüks sayılacak eve kulube diyorsun.keşke başka bir başlıkta açsaydın topiği.

dalgamı geçiyorsun insanlar başını sokacak çatı bulamıyor sen türkiye ortalamasında çokk çokk lüks sayılacak eve kulube diyorsun.keşke başka bir başlıkta açsaydın topiği.

okadar mesaj geldı ve kımse bu şkerılde düşünmedı elbetekı bende bılıyorumm ülkemızde bırçok evsız ınsan olduğunuu...ama o an aklımda o geldı ve öyle yazdım bütün külübeler vırane şeklınde olmak zorunda değil ben öyle ıstedım ve öyle yazdımm şuanda değişmiyor zaten yınende çok teşkkürlerrr..yorumuznu içinn

civelek yarımm ve demekk sızlered çok teşşekkür edrımm kızlar saolun rabbım ısteyen herksesee huzurlu ve güzel yuvalar versın ınşalalhhhh..

Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım ama senin kulübe anlayışınla benim ki pek uymuyor adıvarın dediği gibi benim böyle bi kulübem olsun daha ne isterim

ev çok güzel inşallah böyle bi evim olur inşallah allahım yarabbim.ama eviniz de halılarda perdeler koltuklarda felan bi uyum bulamadım halılar hiç uymamış daha uyumlu hale getirebilirdiniz ev çok güzel ama yanniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

saol canımm haklısın evde uyumsuzluklarr varr acemılığime geldııı bırazzz..ama ılerleyen zamanlardaa durumumuz elverdıkçe değişikliker yapacağım inşallahhhh....
rabbım sneınde gönlüne göre versınn canımm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…