Annemin balkonda yetiştirip gözü gibi baktığı sardunyalar..Başka çiçekler de var ama bunların hepsi aynı anda coşmuş..Benim bir tane kırmızı sardunyam vardı o da açtı bitti
eklentide resimler büyük olduğu için sadece 3 tanesinin resmini gönderiyorum..çay keyfi yapıyorduk söylemesi ayıp o kısımları çıkardım
bende yenilerde merak sardım bu çiçek işine.daha önce ilgimi çekmezdi nedense.saatlerce ağaç-çiçek sitelerinde vakit geçiriyorum.onlara baktıkça gidip yeni fideler alıyorum kendime.sardunyalar nasıl çoğaltılıyor acaba?bi araştırayım en iyisi.sanki sardunyam varda çoğaltması kaldı:)
bu arada söylemeyi unutmuşum.çok güzeller.bulursam bunlardanda alayım bari
bende yenilerde merak sardım bu çiçek işine.daha önce ilgimi çekmezdi nedense.saatlerce ağaç-çiçek sitelerinde vakit geçiriyorum.onlara baktıkça gidip yeni fideler alıyorum kendime.sardunyalar nasıl çoğaltılıyor acaba?bi araştırayım en iyisi.sanki sardunyam varda çoğaltması kaldı:)
bu arada söylemeyi unutmuşum.çok güzeller.bulursam bunlardanda alayım bari
Kızlar çiçekleri çok seviyorum. Karanfilim vardı kurudu niye bilmiyorum Onun saksısına komsumdan alacağım sardunyayı dikicem ama nasıl yapmam lazım ??? Bu konuda bilgili olanlar yardımcı olabilir mi ???
Komşumda çok güzel sardunyalar var 1-2 dal kırıp verdi ve toprağa gelişi güzel ektim tutmuşlar
sardunya çok ilgi isteyen bi çiçek değil sadece kışın direk soğuğa maruz kalmıcak yoksa donar
Benim en sevdiğim çiçeklerden biri :) ve çok güzel olmuş tebrik ederim. Ben de aldım bir tane diktim, sonra arkadaşım neden aldın ben sana vereyim diyip, kendi sardunyalarından dallar koparıp verdi, direk toprağa dik dedi, bana saçma gelmişti ama öyle yaptım, tuttular şimdi açıyorlar çok tatlılar :)