Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ay canım nereye olsun annemin evine bu ilçeden kurtulmak bana tatil gibi geliyo eşimin izni yok bende ancak annemlere gidebilcem

hmm bende dicektim iyi denk gelmiş tatiliniz diye...
annen nerde canım senin...:26:

uff niye aynı şehirde değiliz ki yaa...
bu akşam gelirdim sohbet ederdik
insan konuşunca dertleşince rahatlıyo ben unuttururdum sana kurabiyeler yapardım çay içerdik...

Canım benim çok teşekkür ediyorum..
Bu hiç öyle böyle geçecek bir şey değil..
Şimdi bir an önce pazartesi olsun diyorum,baika da bir şey demiyorum.
Korkudan doktoru bile arayamıyorum.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

amin canımm...:26:

hmm bende dicektim iyi denk gelmiş tatiliniz diye...
annen nerde canım senin...:26:

annemler konyada bende konyanın ilçesindeyim ya bana kalsa bu tatilde suriyeye gitmek istiyordum ama öğretmen olunca yurtdışına olur almak gerekiyo onuda kolay kolay hemen vermiyolar benim alacağım zaman tur olmuyo pufff artık bende annemlere gitcem eski arkadaşlarla görüşcem

hadi dayanıyodun bu ay daha iyiyim diyodun...
Sabırsız seni...

Acaba ben ne zamn yapsam belli olur...

ya yok dayanırım ama şimdi annemlerde yapamam utanırım eğer zaten yarın yaparım bidahada haftaya yaparım günüm geçsede annemlerde yapamam ya canım sen ne güzel hemen regl oluyosun benim tam 35 günde bir oluyo ve 7 gün sürüyo yani 2 ay oluyo :)

benim senden kalır yanım yok tatlım...
bende 30 yada 31 günde oluyorum benimde 7 gün sürüyo...

benim senden kalır yanım yok tatlım...
bende 30 yada 31 günde oluyorum benimde 7 gün sürüyo...

ANAMMMMM AYNIYIZZ sende yap yarın he he en erken ne zaman test yapcaksın bence varsa zaten 3 gün öncesinden belli oluyor çok nadir kişilerde belli olmuyor belli olma oranı %60

Ay bu bebeklerin ne olmadan önce ne de olduktan sonra sorunları bitmiyor yahu

esra ya gari p olan hiç bir belirtim yok önceden adet olacağımda gögsüm 1 hafta önceden ağrımaya başlardı tık yok geçen ay bile bir sürü belirtim vardı

esra ya gari p olan hiç bir belirtim yok önceden adet olacağımda gögsüm 1 hafta önceden ağrımaya başlardı tık yok geçen ay bile bir sürü belirtim vardı

Canım demiştim ya bizim 2.denemede oldu.
İlk ay bütün belirtileri yaşadın kendimce
Dedim kesin oldu ama olmadı
2.ay ise malum tek bir belirti bile yaşamadım.
Regl olmam gereken gün de öylesine yaptım,nasıl olsa yok diye
Ama Allah'ın işi işte,hiç belli olmuyor.
Umarım senin de böyle sürpriz olur

kızlar ben çıkıyorum çook öptüm sizi iyi akşamlar...
Esracım takma kafana bak aklım sizde...
Ealacım sende kendine iyi bak öptüm..

bizimde bu ay 2. denememiz ilk ay senin dediğin gibi kasık ağrısı,gögüs ağrısı,sık idrara çıkma gibi belirtiler yaşadım senin gibi ama bu ay hiç bişey yok normalde gögüs ağrım olması lazım adeti yaklaştı ama oda yok inşallah canım ama sanki bana olmadı gibi gelyoo inşallah senin dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…