Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Bi başladın mı gerisi geliyor desene
Eşin de memnun olmuştur sen oynayınca

inşallah daha iyi olursun canım...
bende ilk başlarda kızardım hep bikere oynayınca hoşuma gitti ama sonra bunun devamı gelmedi ona ayırıcak vaktim yok benim...
eşimde ben tek kalıyorum diye oynamıyo fazla sonradan suratımı çekmek daha kötü...

Bi başladın mı gerisi geliyor desene
Eşin de memnun olmuştur sen oynayınca

ben oynadığım için şaşkın,onu yendiğim için kızgındı canım...
ama bu konuda yüz vermedim ilk ve sondu çünkü başlayınca cidden sonu gelmiyo birinin buna dur demesi lazımdı...
şimdi oynayamıyo zaten vaktide olmuyo pek oynamaya

Hımm şimdi okudum canım,dinlenidyorsan problem yok o zaman..
Erkeklerin hepsinde var sanırım bu zevk

hoşgeldin taze anne nasılsın...?
iyiyim en azından öğleden sonra iyi oluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo işler ovulasyon testi aldınmı
Elacım hoşgeldin, iyi olmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

ben iyiyim işte geçenlerdeki kadar kusmuyorum tutuyorum kendimi sabahları öğlene kadar bulanıyo sonra çok şükür geçiyo şuan çok iyiyim bebişte iyidir sanırım haftaya başka bir doktordan randevu alcam bakalım inşallah bebişte iyidir:86:

iyiyim en azından öğleden sonra iyi oluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo işler ovulasyon testi aldınmı

iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür...
test kullanmıcam bu ay canım kasmak istemiyorum kendimi...

iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür...
test kullanmıcam bu ay canım kasmak istemiyorum kendimi...

boşver gerçekten kasma nasıl olsa yeni evlisin olur yaaa bu ay belki kimyasal gebelik olduğu için olmayabilir ama öbür ay kesin olur inşallah allahım hayırlısını versin

boşver gerçekten kasma nasıl olsa yeni evlisin olur yaaa bu ay belki kimyasal gebelik olduğu için olmayabilir ama öbür ay kesin olur inşallah allahım hayırlısını versin

evet canım hayırlısı olsun...
kimyasaldan sonra hamile kalması kolay oluyormuş bakalım...

kızlar ben bu hafta sanırım pek giremicem yetiştirmem geren bi kaç işim var ve kendi yerimde olamıcam eğer fırsat bulursam gelirim hepinizi öpuyorum...

Ayyyyy canım, seni gördüğüme çok sevindim

Sen hala çalışıyormusun bakim??

bende çok sevindim canım...
evet çalışıyorum...
sen nasıl oldun tatlım...:97:

İyiyim canım.Anneme geldim zaten,yemek yedim uyudum. Az önce uyandım.Kardeşim dondurma almış, bayağı bir yedim. Umarım hasta olmam...

Sen niye bu saate kadar çalışıyorsun ya? Çok geç değil mi?

İyiyim canım.Anneme geldim zaten,yemek yedim uyudum. Az önce uyandım.Kardeşim dondurma almış, bayağı bir yedim. Umarım hasta olmam...

Sen niye bu saate kadar çalışıyorsun ya? Çok geç değil mi?

çalışan arkadaşlar var onlar kalınca bende kalmak zorundayım...
kullandıkları programa ben bakıyorum...

sakın bize yarın boğazlarım şişti boğazım batıyo deme tamammı...kızarım yoksa...
tadına bakman yeterliydi canım...
iyi olmanada sevindim ...:97:

Ama çokk güzeldi berrecim yaa, limonlu ve çilekli....En sevdiğim dondurma Dayanamadım valla...

Sen nasıl gidiyorsun bu saatte evine? Servis var dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…