bende kızıyorum öyle yapınca eşime tek kalıyorum...
bi gün pc'yi LCD bağlamış oyun oynuyo bende temizlik yapıyorum ama içimdende kızıyodum niye bana yardım etmiyo diye gece yapıyodum temizliğimi ertesi gün bayramdı...
dinlenmek için gittim oturdum kendime içeçek döktüm gelsene aşkım felan dedi hayır dedim anladı kızdığımı gel bak bikere beraber oynayalım dedi ısrar etti hadi kırılmasın diye aldım elime kolu başladım oynamaya daha ilk oynayışımdı sonra yendim onu kapatıyodu durr dedim kapatma biraz daha oynayalım...şok oldu eşim
saat 3'e kadar oynadık o gece...
Çıkarım aslında da uzattım ayaklarımı, müzik dinliyorum. Daha kötü olursam giderim...
Ben hiç sevmem bilgisayar oyunlarını, eşimde aksine çok sever. O oynayınca da sinir olurum.Anlaşmalı oynar. Pazar günleri 3 saat. Sınır koymazsam sabaha kadar oynar
Bi başladın mı gerisi geliyor desene
Eşin de memnun olmuştur sen oynayınca
Çıkarım aslında da uzattım ayaklarımı, müzik dinliyorum. Daha kötü olursam giderim...
Ben hiç sevmem bilgisayar oyunlarını, eşimde aksine çok sever. O oynayınca da sinir olurum.Anlaşmalı oynar. Pazar günleri 3 saat. Sınır koymazsam sabaha kadar oynar
selam kızlar ben geldim nasılsınız? kimsecikler yokmu??????
selam kızlar ben geldim nasılsınız? kimsecikler yokmu??????
iyiyim en azından öğleden sonra iyi oluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo işler ovulasyon testi aldınmıhoşgeldin taze anne nasılsın...?
Elacım hoşgeldin, iyi olmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
iyiyim en azından öğleden sonra iyi oluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo işler ovulasyon testi aldınmı
iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür...
test kullanmıcam bu ay canım kasmak istemiyorum kendimi...
boşver gerçekten kasma nasıl olsa yeni evlisin olur yaaa bu ay belki kimyasal gebelik olduğu için olmayabilir ama öbür ay kesin olur inşallah allahım hayırlısını versin
Berrecimmmmm burda mısın?
Burdaysan ses verrrrr
Ayyyyy canım, seni gördüğüme çok sevindim
Sen hala çalışıyormusun bakim??
bende çok sevindim canım...
evet çalışıyorum...
sen nasıl oldun tatlım...:97:
İyiyim canım.Anneme geldim zaten,yemek yedim uyudum. Az önce uyandım.Kardeşim dondurma almış, bayağı bir yedim. Umarım hasta olmam...
Sen niye bu saate kadar çalışıyorsun ya? Çok geç değil mi?
çalışan arkadaşlar var onlar kalınca bende kalmak zorundayım...
kullandıkları programa ben bakıyorum...
sakın bize yarın boğazlarım şişti boğazım batıyo deme tamammı...kızarım yoksa...
tadına bakman yeterliydi canım...
iyi olmanada sevindim ...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?