Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Geçmiş olsun canım. Sağlıklı besleniyormusun selincim? Meyve filan tüketiyormusun bol bol?

çok mersi canımm.. elimden geldiğince hep zaten sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum ben ve balık..ama bünyem malesef çok zayıf bir duş alıyorum hemen üşütüyorum işte annemin eseri birazcık çok sıcakda büyütmüş beni sanırım senin nasıl gidiyo canım hamişlik umarım bi sıkının yokdur tatlım

maşallah maşallah..
canım...
bende seni çok özledim selinim...
regl oldunmu canım...:26:
ohhhh ozaman seni şöle<bi öbek öbe öpiyimdee özlemimm gisinn tatlım oldum o ay regli ben bu ay kini olucam 1 hafa sonra sen ne durumdasın anlat bi merak ediyorum:18:

Canım çok şükür bir sıkıntım yok, herşey yolunda gidiyor....
Bebiş büyüyor yavaş yavaş... 20 cm olmuş yaramaz...
Berre ile sende bi hamile kalsan, şimdilik tek sorunumuz bu:26:

Berre dinlemiyor beni, bari sen dinle tatlım

güle güle EYLÜL bebek..

Son düzenleme:
ohhhh ozaman seni şöle<bi öbek öbe öpiyimdee özlemimm gisinn tatlım oldum o ay regli ben bu ay kini olucam 1 hafa sonra sen ne durumdasın anlat bi merak ediyorum:18:

öp tatlım...bende öpeyim...
o kadar oldumu...aaaa
bende kimyasaldan sonra 35-40 gün sonra regl olucam diye beklerken...
erken oldum canım 29.günde...
bitti artık bakalım önümüzdeki aylarda bakıcaz....

öp tatlım...bende öpeyim...
o kadar oldumu...aaaa
bende kimyasaldan sonra 35-40 gün sonra regl olucam diye beklerken...
erken oldum canım 29.günde...
bitti artık bakalım önümüzdeki aylarda bakıcaz....

oldu valla tatlımm nasıl zaman geçiyo ben bile anlamıyorumm.. aaaa hadi yaaa ben senden buay bekliodum güzel haberler ama olsun canm yaa bidahakii aya inş güzel haberler verirsin tatlım benimmmm bende bu ay hiç korunamadım biliomusun berremm eşime nekadar biraz daha zaman var korunalım desemde dinlemio umudum kestim zaten olmuyo bebek korunmanın ne alemi var diyo üzgün üzgün bende ozaman bişe diyemiyorum düşüncesi anlayamıyorum tam olarak:18:

hayırlısı olsun tatlım...
dur bakalım daha çok yeni...
ben regl dönemi uzun diye çok rahattım...
zaten doktorlarda 1 sene beklemelisiniz diyo...
daha evleneli 1 sene olmadı canım bakalım biraz daha sabır...
olur elbet ama bunlar nazlı anacım bizi uğraştırıyorlar...
daha genciz güzeliz dur bakalım...

hahayyyy aynen tatlımmm zamanla ogünlerde gelir inş canımcımm

Kızlaaaaarr nasılsınız?
Ben girmedim sabahtan. bilgisayarıma hala format atmadım, eşimde kendi bilgisayarını iş götürmüş bugün.anneme geldim bi bakayım dedim ama kimsecikler yok :105:

Kızlaaaaarr nasılsınız?
Ben girmedim sabahtan. bilgisayarıma hala format atmadım, eşimde kendi bilgisayarını iş götürmüş bugün.anneme geldim bi bakayım dedim ama kimsecikler yok :105:

ben iyiyim canım...
sen nasılsın...
yetişemedim sana...:26:

iyilik canım ne olsun işte herşey aynı..
sen nasılsın..:26:

iyiyim tatlışım sen nasılsın...
eylül nasıl...?:26:

Canımmm iyiyim bende...

Dün gece karnım ağrıdı, korktum biraz...Bugün de belim ağrıyor çok, kasıklarım batıyor.
Normalmiş sanırım. Kızımız iyi canım, tekmeliyor

Sabahtan beri yoktun canım, yoğundun galiba??

Kızlaaaaarr nasılsınız?

Canım ya bir türlü denk gelemiyoruz... İyisindir umarım...

Biz iyiyiz, biraz karın ağrım vardı dün gece, bugünde devam ediyor ama azaldı. Belime vurdu artık...:26:

bugün ve yarın çok yoğunum tatlım...
mart ayı sonu itibarıyla vermem gereken raporlar var onları hazırlıyorum...
normal tatlım bel ağrılar felan...
benim gibi sağlam olmayı bekleme sen çift canlısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…