Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hayırdır tatlım neden canın sıkılıyor bakayım senin?

eşimin ağzında yara çıkıyordu ya devamlı daha öönce söylemiştim...
bugün sonuçlarını aldı doktor behçet hastalığı demiş..

Canım benim geçmiş olsun.Ama sıkmayın canınızı tedavisi olmayan bir hastalık değil.Bitkisel ilaçlar bile var geçiren.bak internette var.

Bana pek öğrenicekmişim gelmiyor ama neyse İnşallah öğrenirim.Çatlarım merektan valla.
Hemen yazarım canım.
ee sen neler yapıyorsun? işler nasıl? hani bir projeniz vardı o ne durumda?

Canımcım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım. Acil bişeyler çıktı...

Bende iyiyim canım, iş-güç uğarşıyorum. Hafta sonlarını iple çekiyorum. Çalışmak çok yorucu geliyor bana. Bu aralar bir üşengeç oldum sorma. Evde iş yapasım yok. Yemek filan da yapmak istemiyorum. Bazen oluyor böyle...

Projemiz tam gaz devam ediyor canım. Ama ben yeterince çalışamıyorum. Projedeki herkes akşamları da kalıyor ama ben 5 oldumu hemen eve:26: Amannn napim yaaa, hamileyim ben hemen yoruluyorum
Kariyer filan düşünemiyorum şimdi. Bebiş heyecanı sardı beni...

ya tatlım herşeyin çaresi var artık üzülme dicem ama insanın eşine üzülmemesi mümkün değil

allah çaresi olmayan dert vermesin yeter ki

kesinmiymiş yaaaaaaaaaaaa ayyyy geçmiş olsun canım halamdada var çok geçmiş olsun canını sıkmsın inşallah başka yerlere vurmaz

Berrecim,

üzülme canım. Nasıl bir hastalık bilmiyorum ama başka bir doktora daha gitmenizi öneririm. Tedavisi nasılmış? Ne demiş doktor?

Anladım zaten canım.
Aman boşver şimdi bebiş zamanı.Yorma kendini

Berrem sen de şu siteye bir bakıver Behet Hastal - ifa Bitkisel Tedavi Merkezi

Üzmeyin kndinizi çabucacık atlatıverin.

ya tatlım herşeyin çaresi var artık üzülme dicem ama insanın eşine üzülmemesi mümkün değil

allah çaresi olmayan dert vermesin yeter ki

amin canım...

Canım benim geçmiş olsun.Ama sıkmayın canınızı tedavisi olmayan bir hastalık değil.Bitkisel ilaçlar bile var geçiren.bak internette var.

evet tedavisi var ama çok kötü oldum canım...
onun hep çıkıyordu ve sonunda tanısı konuldu..
ilaç vermiş raporla devamlı kullanması için ...

kesinmiymiş yaaaaaaaaaaaa ayyyy geçmiş olsun canım halamdada var çok geçmiş olsun canını sıkmsın inşallah başka yerlere vurmaz

halandaki nasıldı canım...:26:

Bak ilaç da vermiş doktor. Uçuk gibi düşünün diyo bir doktor.
Allah daha beterinden saklasın.

canım halamdaki önce ağızdaydı sonra bikini bölgesine geçti o zaman çok perişan oldu ama eşin canını sıkmazsa üzüntü sıkıntı olmazsa artmaz inşallah geçer ama ben kesin geçti diye hiç duymadım inşallah gözüne felan vurmaz en kötü olanda bu hastalığı o yönü inşallah olmaz canım sıkmayın canınızı

berrem her hastalık da önemli olan psikolojik durum.kendinizi sıkıntıya sokmayın o zaman bir şey olmaz ilerlemez.ilaçlarını da düzenli içsin,kontrollere de düzenli gitsin tamamen geçmese bile seyrekleşir ve artmaz.
şimdi pozitif olma zamanı hadi bakalımmmmmm .....

doktor korkma ama ilaçlarını ihmal etme demiş...
ufaklığından beri vardı zaten...
ama bu hastalık olduğunu bilmiyoruk...
neyse o gayet iyi ben kötü oldum ağladım ...
ağlayıp onuda üzmemem gerkiyo ...
aft olarak düşünüyorum Rabbim kötüsünden saklasın inşallah...

aynenn öyle canım..Sıkma canını..hadi gül bakalım artık

kızlar merhabalar nasılsınız ben iyiyim regli oldum biraz ağım var geceden beri okadarcık... berrem çok geçmiş olsun eşin için ama sıkmayın canınızı allahım büyük dertlerden korusun sizi tatlım

özlemim sen bursadasın sana bu doktorun adını vereyimde sakın eline düşme...
uyuz oldum
eşimi başka doktora yönlendiricem bildiğin varmı dahiliye bölümü için iyi bir doktor canım..
doktorun yanlış teşhis koyduğunu düşünüyorum..

Dur canım teyzeme sorayım hemen.

Hoşgeldin selincim.

hoşgeldin selinim...
nasılsın iyiymisin..?
regl ağrın içinde ayaklarına sıcak su koy tatlım iyi geliyor...

Dur canım teyzeme sorayım hemen.

Hoşgeldin selincim.

tamam canım bekliyorum..

hoşbulduk özlemcim nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın?

berrecim üniversitede ediz dalkılıç varmış.iyi bir doktormuş. ama dediki behçetse dermatoloji de bilir onun içinde hüseyin durmuşlar var.ama o herhangi bir hastaneye bağlı değil.muayenehanesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…