Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ohh ne güzel olmuş...
bende birazdan yapıcam kahvaltımı...
evet canım ayrı kalmak çok zordur eminim..
ben annemlerde bile kalsam eşimi çok özlüyorum ...
hamileliğin vermiş olduğu duygusallık var üstünde birde...

ben iyiyim tatlım çok şükür...
güzel uyandım bu sabah...

sorun da ne biliyo musuno spor salonuna yazılacaktı gitmiş konuşmuş salonla gelmiş babsına demiş babasıda naparsan yap demiş o an başka bişeye sinirliydi belki,,morali bozuk olunca konuşmak şistemedi benimde içime sinmedi aradım ettim

2,5 yıllık bi ilişkim var ve çok saçma bi sebepten kavga ettik dün teli kapattı,,gecede ayrılık tarzı mesajlar atmış

ben bunu haketmedim

Canım her ilişkide olur böyle şeyler. Ayrılıp ayrılıp barışırsınız...

Bugün aradın mı peki?

Günaydıııın.. Hoşbuldum Smile cım.Nasılsın? Minik kelebek nasıl?

Dün gelemedim.Tam bir ara girdim o zamanda internetin takılacağı tuttu.

Hayat her şeyin hayırlısı olsun. kendini boşyere yıpratma şimdi. bu kavgalar hep oluyor canını sıkma. düzelince akan gözyaşlarına üzülürsün.

Son düzenleme:

Daha iyiyim canım..

Kelebeğim de iyi çok şükür...

Sen nasılsın? Doktor randevun ne zaman?

hoşgeldin şekerim özlemim...
napıyosun...:97:

nuri varya dizi ordaki avni gibi oldum...

Daha iyiyim canım..

Kelebeğim de iyi çok şükür...

Sen nasılsın? Doktor randevun ne zaman?

İyi hadi. Eşin gelsin o zman daha iyi olursun. Çok zor oluyor böyle. Benim eşimde arada gidiyor en son gittiğinde 1 ay kaldı kafayı yicektim. Ama artık işi bıraktım her şeyim hazır ben de gidicem kısmetse onunla.

Doktor randevum yarın Çok heyecanlıyım.

kızlar sağolun ya gerçekten kimseye söyleyemediğim şeyleri sizinle paylaşıyorum içim rahatlıyo en azından,, dün ayrılıktan falan bahsetmiş oturup konuşalım diye budün de hala aramadı bende arayıp üstüne gitmek istemiyorum doğrusu,,,

o benim ilk sevgilim ondan önce kimse olmadı ondan sonrada olmayacak

Ne demek.Anlatmak seni rahatlatıyorsa ne güzel. ama böyle şeyler söyleme. Düzelirse ne mutlu ama tersi olursa Allah'a karşına daha iyi birisini çıkarması için dua et. (o kötü diye söylemiyorum.yanlış anlama) Daha yaşın küçük.ohooo neler çıkar karşına. Ayrıca 2,5 sene de öyle eyvah tamam her şey bitti denecek kadar uzun bir süre değil.yıllar geçince anlayacaksın.

1 ay çok uzun canım ya... Ben 1 hafta zor dayanıyorum.. Geçen sefer bende takıldım peşine. 1 hafta iznim vardı kullandım...

Artık bebiş var hiç takılamam

Canım ikili testin yapılacak değil mi? Cinsiyeti de söyler belki.. Hadi hayırlısı

Hayatcım sakin ol öncelikle.. Bekle bakalım öğlene kadar. Sonrada ara konuş. Problem nedir diye sor...

Sorunlarımızı konuşarak halletmeliyiz, bu şekilde kaçarak olmaz de... Sonuçta iki medeni insansınız, ayrılmak istiyorsan da önce konuşalım de...

smilem reglime 5 gün kaldıya hiç belirtim yok...

Evet ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Aslında daha sık gidecekti ama çok şükür hala yanımda.
İkili test yapılcak smilecım..Ayy hele cinsiyeti söylerse bayılırım orda

ben çok iyiyim bugün canım...:79:
nurişi beğenmedim...

ohh maşallah allah iyilik versin. daha da iyi etsin inşallah....

O zman Nuriş demeyelim

Umarım söyler canım. Tabi minişin göstermesi lazım...

Sen kız mı istiyorsun canımcım? İçinden ne geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…