Yok cnm şimdilik keseyi görmek yeterli bizim için dedi . normal ultrasonla görünce keseyi, vajinal ultrasonla da bakmadı .10 gün sonra tekrar ayrıntılı bakıcaz dedi .Sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi..
Ben çıkıyorum kızlar..
Kendinize iyi bakın
Yarın görüşmek üzere
Canım mide bulantın filan var mı?
Bende bişey yok henüz...
Dün sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı ama bugün bişey yok .. ama peynir yiyemiyorum normalde çok severim peynir olmadan hayatta kahvaltı yapamam ama 2 sabah oldu yiyemiyorumkasıklarımda ağrı oluyo benim oturup kalkarken sende varmı ? bide sivilce çıkmaya başladı yüzümde..
Canım kasıklarım ara ara batıyo benimde... Sivilce sorunu bende yaşıyorum, yüzümde çok değil ama belimde, sırtımda sivilce doldu. Çok çabuk yağlanıyor vücudum.
Mide bulantısı olabilir dedi doktor ama çok hafif oluyor, kusma filan yok daha. Canım bol bol kalsiyum almalısın. Süt iç...Hangi vitamini kullanıyorsun? Bana Elevit verdi doktor.
Aynı benimde kusma yok sadece bulantı.. Bana da Elevit verdibenim de yüzümde yağlanma var işte..
Süt içiyorum hergün.. ceviz yiyorum.. meyve yemeyi ihmal etmiyorum.. doktor sık sık az az ye dedi uygulamaya çalışıyorum zaten çok sık acıkıyorum dünden beri
Canım çok ceviz sivilce yapar, çok yeme. 2-3 tane yeterli...
hoşbulduk canımmmmmmmm evdenmi giriyosun
ben daha işdeyim malesef...
1 saat sonra çıkarım...akşamada misafir varmış:78:
hımmmm allah bende gezmeden geliyom cumayada benimde misafirim olcak 20-25 kişi kadar şimdiden telaş aldı neler yapsam diye :26:
20-25 KİŞİmine öyle canım yılbaşı içinmi misafirlerin...:26:
eşimin iş yerindeki bütün iş arkadaşları yaaa valla napcam bilmiyorum curcuna olcak ama olsun biraz yorulurum ama severim yaaaa ya berre biliyomusun daha adet olmadım 3 gün bitmek üzere :) ama haftasonuna kadar bekliyecem
ayy yaa canım git kan testi yaptır valla ben meraklandım iyice...
hem o kadar misafir ağırlıcaksın yorulcaksın ona göre hareket edersin...
git derim ben...yada tekrar idrar testimi yapsan...:26:
dün yapmıştım ya yoktu ya artık çıkmadıkça canım sıkılıyo bugün 2 arkadaşla oturduk ikiside hamile çoook üzüldüm istiyorum bi doktora danıştım belirtileri anlattım büyük olasılık hamilesin diyor idrar testleri güvenilir değil diyor pazartesi gününe kadar bekliyecem ve o zaman kan testi yaptırcam :26::84:
Allah Allah yaa...
canım inşallah hamilesindir... inşallah hayal kırıklığına uğramazsın sen yinede fazla umutlanma olursada süpriz olsun...esra'nın ki gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?