Canım ben 28 yaşındayım şimdi...
22 yaşında çıkmaya başladık eşimle, 24 yaşında nişanlandık,25 yaşında evlendik...
Berrecim , canım kusura bakma...
Çok acil işlerim çıktı.. Yerimde değildim...
Gelmiş testler. Acele etme 12. gün başlarsın yapmaya...Hadi hayırlısı..
Esrada gelmiş.. Göremedim onu. Kolum daha iyi canım ama kıpkırmızı, alerji oldum. Doktor 2. dozu yaptırma dedi. Daha ağır geçiyormuş...
Ne güzel sana bişey olmamış..
allah nazarlardan saklasın tatlım,,
her şey ksmet dimi
yok canım ne kusuru...
evet geldiler..haziranda başlıcam yapmaya eğer bu ay tutarsa allah izin verirse...
eşim bana 30 haziran 2009'da evlenme teklifi etti 30 haziran 2010'da nikahım oldu 30 haziran 2011 dede ben ona müjdeli haberi veririm inşallah...
Kısmet tabiki..
Biz eşimle üniversitede normal arkadaşdık. Okul bittikten sonra çıkmaya başladık
anlatsana biraz canım ya ,,
ben böyle şeyleri dinlemeyi çok seviyorum
aayyyyyyyyyy ne süper olur tatlış yaaaa....
Bak bu sefer çalışmalarını düzgün yapıcan berrecim. Keçiboynuzu pekmezi al, her akşam kocişine yedir...
Sende kuru incir al, hergün 2-3 tane ye. Yumurtanı iyi geliştirsin... Bak söylediklerimi unutma...
Regl biter bitmez 3 günde bir ilişki... Çift çizgiyi görünce de her gün...Ok tatlım?
ayy çok heycanlandım yaa inşallah olur çok dua edicem bu ay...
tamam canım ben hemen alırım bu akşam dediklerini...
uff önümüzdeki ay mayıs ayı unuttum ben...:44:
haziranın 30'na kadar bekleyemem söylemek için canım ben o testleri bu ay kullanmasammı...:44:
Amaaaaaaaa olmaz kiiii
Tatlım kısmet, sakın bekleme.. Bu ay çalışmalara hız veriyorsun. 30 Haziranda bebeğinin ultrason görüntüsünü alırsın, kollu bacaklı bir yaramaz olur o zamana kadar
inan çok heycanlandım...:18:
şaka yaptım tabiiki ara vermicem sanki hemn tutucakmı ki bakalım hayırlısı olsun..
çook dua edin bana hepiniz olurmu...
inan çok heycanlandım...:18:
şaka yaptım tabiiki ara vermicem sanki hemn tutucakmı ki bakalım hayırlısı olsun..
çook dua edin bana hepiniz olurmu...
tatlım hoşgeldin,,,Ben geldiiimm...
Nasılsınız kızlar?
Berrem,smileım,hayat...
Berrem hep dua ediyorum...
Kızlar benim birazcık aklım karışık yarıdm eder misiniz acaba?
Beni dün Vakıf Gayrimenkul Değerlemeden aradılar.Yarın mülakata çağırıyorlar..Ama ben çok kararsızım..mülakat ankara'da..ayrıca hamile olduğumu bilmiyorlar ki..Almazlar diye düşünüyorum boşu boşuna o kadar yol gitmek istemiyorum ne yapayım sizce? Bir de şu anda çalışmayı hiç düşünmüyordum..
Ben geldiiimm...
Nasılsınız kızlar?
Berrem,smileım,hayat...
Beni dün Vakıf Gayrimenkul Değerlemeden aradılar.Yarın mülakata çağırıyorlar..Ama ben çok kararsızım..mülakat ankara'da..ayrıca hamile olduğumu bilmiyorlar ki..Almazlar diye düşünüyorum boşu boşuna o kadar yol gitmek istemiyorum ne yapayım sizce? Bir de şu anda çalışmayı hiç düşünmüyordum..
tatlım hoşgeldin,,,
ya bence hiç gitme kuzum ya onlar uzun vadeli düşünüyolarsa olmaz bence
hem şimdi hamilesin bırak keyif yap napcan çalışıp
Özlemcim hoşgeldin canım...
Biz iyiyiz canımcım, sen nasılsın, bebiş nasıl?
Canım iş görüşmesine gideceğin kuruma hamile olduğunu söylemelisin, aksi taktirde boşuna gitmiş olursun...
Hiç bir firma çok mecburiyeti yoksa hamile bayanı işe almaz... Bence telefonda söyle:26:
Dualarımız seninle canım ama dediklerimi unutma sakın. Bu ay ciddiye alacaksın tatlışşşş
yakınnda berre böyle olacak
Ben geldiiimm...
Nasılsınız kızlar?
Berrem,smileım,hayat...
çok sağol tatlım...
unutmam merak etme..
inşallah tatlım...
hoşgeldin özlemim...
çok sağol canım ..bak hamilelerin duası kabul olurmuş...
canım çok güzel bir haber bu ama bence ara ve hamile olduğunu söyle..
6 saatlık yol boşu boşuna çekme o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?