Esracım senin kuzuya da maşallah..
Göbişi ve cicileri gördüm. İkisi de çok şirin. Allah güle güle giyinmeyi nasip etsin bebişine...
iyi akşamlar kızlar ...
bugün misafirim vardı çok yoruldum...
nasılsınız...?
Canım merhaba,biz çok iyiyiz,sen nasılsın?
Ohh atlatmışsın misafiri,bugün de güzelce dinlenirsin artık
merhaba tatlım...
günaydınn erkencisin bugün canım..
evet canım atlattım ama çok yoruldum az önce kalktım evde bir yanık kokusu kablolar yanmış...
Allah korusun azdaha yangın çıkıcakmış ki uyandım...,
eşim şimdi elektrikçiyi almaya gitti...
çok güzel yeni tarifler keşfettim anlatırım en kısa zamand. çok öpüyorum duru'mu ve seni.
Evet canım,bugün eşim gittikten sonra uyuyamadık bir daha
Ayy Allah korumuş ya,çok geçmiş olsun canım..
Umarım büyük bir şey değildir..
Tamam bekliyorum keşiflerini:)
ne güzel ben evde olduğum zamanlarda erken kalkınca çok uzun geliyo bana o gün bissürü şey sığdırabiliyorum..
evet canım Allah korudu çok büyük bişey değilmiş kablolar ısınmış ondan dumanlar çıkmaya başlamış. yapıldı şimdi...
günaydın...
nasılsınız şekerlerimmm....
ben iyiyim çok şükür..
ama çook uykum var gözlerimi acamıyorum ...:93::93:
günaydın berrecim benimde çok uykum var teyzemin oğlunun haftaya düğünü var,, ordaydık uykufalan hak getire oynamakatan
neden 1 hafta öncemi kına yaptınız canım..:26:
ya bizde adettir bi hafta önce bütün akrabalar toplanır hep birlikte olunur,, kız gelin etsekte oğlan evlendirsekte bööyledir,,
berre bide sana bişey söylicem akıl ver bana ablam la küstüm biz cts günü düğüne elbise baktık o çok güzel bi gece kıyafeti denedi ama pahalı diye alamadık 350 liraydı,, aklı onda kalmış dün gidip almış onu bende çok kızdım biz bu kadar zenginmiyiz diye 300'e almış,,, dünden beri az az konuşuyorum sanada alıcaz bugün iş çıkışı diyo,, ama elbiseyi görmen lazım çok güzel çokta yakıştı ama pahalı değil mi sencede
abiye kıyafetleri genelde bu fiyatlarda canım...
çalışıyorsunuz zaten her zaman olmuyo ki bu günler bunun için kızma ablana kendini güzel hissetmiş o içine sinmiştir almıştır...
günaydın kızlar
berree geçmiş olsun cnm allah korumuş sizi
hayat abiye fiyatları o kadardan başlıyor cnm olsun çok beğenmiş demek ki sende al cnm
smile nasılsın cnm
esrant günaydın
günaydın kızlar
berree geçmiş olsun cnm allah korumuş sizi
hayat abiye fiyatları o kadardan başlıyor cnm olsun çok beğenmiş demek ki sende al cnm
smile nasılsın cnm
esrant günaydın
günaydın gülcancım..
Teşekkür ederim canım..
Sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?