Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar ben gidiyorum artık ,, hoşçakalayım mı gerçi kimseler kalmamış ama bana hoşçakal diyecek

Berre napıyosun canım?

Konuşamadık hiç...

Testi gece 11 de yapma bence. Eve gidince yaparsın saat 7-8 gibi???

Berre napıyosun canım?

Konuşamadık hiç...

Testi gece 11 de yapma bence. Eve gidince yaparsın saat 7-8 gibi???

tamam smilem evet doğru diyosun senin dediğin gibi yapayım...:97:
evet ya görüşemedik sen gitmişsin..
bende çıkıyorum iyi akşamalar...

ya bende geldim kızlar ahyırlı olsun beş yıldır evliyim iki yıl önce karnımda beş aylık bebeğimi kaybettim doktor tekrar aynı şeyleri yaşayacağımı hatta daha kötü olabileceğimi söylüyor yıkıldım resmen benimde çocuğum olsun istiyorum

oh ne güzel..gel canım valla iyi olur.kıyafet konusunda da eminim şaka olsun diye demiştir.o kadar çalışıyorsun hakkın tatlım.

hoşgeldin melaikecim. yaşadığın duruma üzüldüm.ama sakın umudunu kaybetme.önce allaha güven ona sığın sonra hayırlısıyla olsun diye dua et. şu dünyada ölümün haricinde her şeyin çaresi var. önemli olan sağlıklı,huzurlu hayırlı günlerin bizi beklemesi.

Kızlar günaydın...

Nasılsınız bakalım?

Ben iyiyim, kahvaltımı yaptım. Artık kantinden poğaça filan almıyorum. Evden getiriyorum.

4-5 tane zeytin, 1 tane domates, 1 tane salatalık,1 tane krem peynir ve ekmek...

Süpper oluyor valla...

günaydın smilem yumurtladım ben...

hoşbulduk adım zekiye 20 yaşındayım hamile kaldığımda üye olmuştum buraya ama malesef bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım bende burdan bazı önerilere bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…