Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın gülcanım ve hayatım sağolsun kızlar dua edin bana...

zekiye sende hoşgeldin canım...

benim işerim yoğun biraz kızlar öğleden sonra uğrarım...
smilem öğlende yapayım dönerim sana...

smile ben 2 seneye allah nasip eder evlenirsem sonrada anne aday adayı olursam benle de tecrübelerini paylaş tamam mı ,,, ya ne güzel böyle düşünsenize senelerce arkadaş kaldığımızı

önce bi hayırlısıyla berremizin haberini alalım da ben sıramı beklerim zaten topikte bi bekar benim herhalde

Günaydınnnn..iyiyiz tatlım sen nasılsın? Aferin sana en güzeli bu kahvaltının..

Berrrreeeem kız ne çabuk yumurtladın bu ay..maşallah Hadi bakalım tempo tempo tempo durmak yok,yorulmak yok,üşümek yok hava da ısındı zaten İnşallah bu ay hayırlısıyla çok güzel haberler alıcaz.

Gülcancım,hayat size de günaydın kızlar.Nasılsınız?

Zekiye arkadaşımız hoşgeldin sende..

tatlım sende hoşgeldin :79::79:uyudun mu bu saate kadar nasılsın

kızlar rüya yorumlamayı bilen var mı ben dün rüyamda (hayır olsun) idam edilen insanlar gördüm yeri 10 metre falan kazıp diri diri gömüyolardı ,,, çookk korktum

kızlar rüya yorumlamayı bilen var mı ben dün rüyamda (hayır olsun) idam edilen insanlar gördüm yeri 10 metre falan kazıp diri diri gömüyolardı ,,, çookk korktum

Hiç anlamam ama hep iyiye yor.nasıl yorumlarsan öyle çıkar..Mesela para gelicek diyelim :)

Rüyada İdam Görmek - Rüyada İdam Edilmek
Rüyada idam edilmiş bir kimse görmek, arkadaş ve dostların arasında itibarın artacağına işaret eder. İdama mahkum olduğunu gören kimsenin ömrü uzun olur.

Bir kimseyi diri, diri gömülürken görmek, uzun bir ömür yasanacak anlamina gelir.

Bak hep iyi için ferah olsun..Takılma rüyalara

ayy canım benim sağol :81::81:

hoşgeldin özlemim...nasılsın.?
sorma yaa bu ay maşallahım var...
utandırma kız beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…