Bu da böyle bir dert

Bende de tam tersi durum var cok cabuk sinirlenirim.aninda modum duser ama kendimi cok iyi motive edebiliyorum.bi kac saat sonra sanki hic yasanmamis gibi devam ediyorum

Daha çok var aslında böyle kullandığım teknik; gece belgeselleri mesela... Uykuya dalmadan önce bi belgesel seçerim (Ki genelde bu modda %99 uzay-keşif-fizik belgeselleri olur) tamaam, gitti bitti dertler, kopmuşum o ara, yokum ben cüce gezegenlerin ötesinde geziyorum filan. :)

Eski magazin haberlerini/canlı yayın gafları olayları kurcalarım, zaga-makina-medya kafa izlerim bi kafamı açar Okan uyuzu :KK70: Youtubeda güzel bi kanal var, derlemeleri baya sağlam oluyor magazin olaylarına dair; onu izlerim, kendin yap videoları izlerim kavanoz ve taş boyamalar beni benden alıyor, dinleniyorum izledikçe resmen, benimki de nasıl bi manyaklıksa artık böyle bi cinsim, o kavanozlar taşlar rengarenk oohh ^_^ :KK70:Hemen modum değişiyor, bi şeyleri hunharca boyasınlar filan. :KK70:
Vallahi harikasın :KK37::KK200::nazar:

AHAAHah
Yeşilçam filmleri ve ev dekorasyonu+dolapları düzeltme

Ama benim filmler çatağa Hulya Koçyiğit- ediz Hun, Türkan Şoray -tarık akan, filiz akın-Kartal Tibet ve kombinasyonları olan filmler :)
Mümkünse beni baştan yarat konsepti falan olsun, tadından yenmez.

Zaten çok büyük olmayan evi şekilden şekle sokarım. Şimdi iki şehir, iki evim oldu biri epey büyük istediğim gibi at koşturuyorum. Dün halı siparişi verdim :))
Bir de dolap düzeltme ve temizlik bu da gerçekten işin içinden çıkamadığımda yaptıgım.
Geçen hamileliğimde kafam bozulduğunda mobilyaları çeke çeke, hatta çift kişilik yatağı ters düz edene kadar temizlik yaptığımı bilirim.
Ve o temizlik mutlaka yarım kalır, ertesi güne yardımcı aranır falan :))

Dün yazacaktım atlamışım; Ediz ve Hülya K. çok ağdalı geliyor bana ya, fazla elit. :KK70: :KK70:
Gülşen Bubikoğlu, Perran Kutman, Müjdat Gezenli bi Gırgıriye ve Görgüsüzler'i tercih ederim şahsen. :KK70:
Hatta bi tane açıp izleyeceğim halıları yıkamaya alacaklar birazdan, o zamana kadar bi film bitiririm.
(Bende de sündüre sündüre bi ev dekorasyon, tadilat, temizlik işi devam etmekte şu an, nasıl yayıla yayıla yapıyorum anlatamam :KK70: )

(Küfürlüdür dikkat :D )

:KK70: :KK70:

Konu sahibi kusura bakma biraz sohbete döndürdüm ama sen de izle valla ilaç gibi Yeşilçam ^_^

Back
X