Bu da böyle

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
ablamın eşi evine her gelene döküyor torbanın dibini.
Şöyle söyleyeyim akşam oturuyoruz bi şey konuşuluyor ablam bişey dese konuyu bi şekilde iç dökmeye getiriyor.ablsm için dün kavga ettik zaten şöyle oldu böyle oldu diyor ama hep kendini haklı çıkarıyor. Asla olayın aslını anlatmıyor.
Yine evde bir misafir var bi hafta kalmaya ablamın eşinin yeğeni gelmiş . Onun da yanında diyormuş anlaşamıyoruz biz nasıl olacak bilmiyorum. Ablam diyor ki en küçük şeyi bile büyüterek anlatıyor . Beceremedik yürütemiyoruz falan diyormuş kızın yanında. Çok kavgacı bu böyle göründiğüne bakma. Ev içinde çok iyi insanlara karşı çok iyi ama çok kavgacı. Ablam anlattıkça şoktan şoka giriyorum .ablam çok ağladı anlattı zaten çok hassas biri.elalem niye bilsin her şeyi diyor .haklı bence de. Konuşmuş kocasıyla işe gidince arayıp böyle böyle konuşma onlar bilmek zorunda değil üzülüyorum bizim sırrımızı kimseyle paylaşma demiş .Eve akşam gelmiş , bu seferde yeğenine diyormuş ki bana diyor ki yeğeninin yanında herşeyi anlatma , yabancı değil ki bu kız benim yeğenim kız da dinliyor ben yabancı değilim ya demiş.ablam diyor birde ne söylediğimi bile gelip söylüyor. Bu kadar anlatıyor mu kocalar ..harbi bilmiyorum .anlatılmaması taraftarıyım ama eşinle konuş dedim fayda da etmiyor konuştum diyor ne dir bu arkadaşlar şiödi bi el atın .sizin kocalar da durum böyle mi

Valla kadın konuşsa da fayda etmemiş ... Herşeyimiz şeffaf diyor anlaşılan ama herkese anlatıyorsa , boşanmak istiyorsa açık açık söylesin ablanıza

Enİşte olcak kişi çok Yaltak agizli maşallah bi etek giymediği kalmis.. madem bukadar rahatsızsin benden bosanabiliriz ozaman desin ablanız konuşmanın ortasinda bakalım ne tepki vericek. ..

Evlerden ırak. En sevmediğim insan tipi. Ablaniz terapi niyetine günde üç kez fırıncı kuregiyle vursa hakkıdır. Aile sırları öyle ulu orta dökülmez. Dertleşmek istersin herkesle değil ulu orta değil öyle yalnızken üstü kapalı anlatırsın çok sikintiliyken ama elalemin yanında eşini gömmek çok çirkin. Allah ıslah etsin. Eşim öyle bir şeyi hayatta yapmaz. Ben de yapmam saygısız ve çirkin bir davranış bu.

4 yıllık evli boşanalım o zaman dediğinde boşanalım diyormuş anlaşamıyoruz diyormuş ablam boşanmak isteyincefr vazgeçiyormuş

Madem bu evlilikten sikayetci niye surduruyor? Evindeki olan biteni anlatinca madalya mi veriyorlar? Kendi sorunlarini cozmekte bu kadar mi aciz ki herkese anlatiyor, onlardan medet ummak icin mi? Amaci ne ki? Sorunu varsa cozume gitsin. Ablanla konussun, duzeltmek icin cabalasinlar, olmadi ayrilsinlar. Etrafa kotuleyince eline ne geciyor ki?

Birde çocukları var eniştem kafayı yemiş durumda bi öyle bi böyle ablam da çocuk çok küçük diyip duruyor 1,5 yaşında daha ve çok bağlı babasına .

4 yıllık evli boşanalım o zaman dediğinde boşanalım diyormuş anlaşamıyoruz diyormuş ablam boşanmak isteyincefr vazgeçiyormuş
Vazgeçerse geçsin.
Tam boşamalık adam.
Adam değil ya hu, ne adamı?
Çekilecek dert var, bir de böyle çekilmeyecek dert var.
Gevşek ağız.

Enİşte olcak kişi çok Yaltak agizli maşallah bi etek giymediği kalmis.. madem bukadar rahatsızsin benden bosanabiliriz ozaman desin ablanız konuşmanın ortasinda bakalım ne tepki vericek. ..
Nedense yazdiklariniz beni rahatsiz etti. Eniste bosbogaz olabilir ama yok bilmem ne agizli falan hic hos degil. Hatta etek muhabbeti cok korkunc. Kadinlar icin ne ima ediyorsunuz?

Hayir esim boyle degil tam tersi ailesinde bile över yüceltir..Cevremde de gormedim boyle esini kotuleyen anlatan ...genelde kadinlar yapar bu tarz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…