Bu da böyle

Nedense yazdiklariniz beni rahatsiz etti. Eniste bosbogaz olabilir ama yok bilmem ne agizli falan hic hos degil. Hatta etek muhabbeti cok korkunc. Kadinlar icin ne ima ediyorsunuz?
Neyinden rahatsiz oldunuz? Yokmudur bazi bayanların böyle dedikodu muhabbeti vb seyleri ee bu enişte arkadan değil yüzüne karşı söylüyor fark bu sadece eee genellikle erkekleri bu sekilde gormedigim duymadığım içinde tam bir etekngitip bayan muhabbetleri yapan teyzeleer gibi işte . Dipnot :kadınlar için birsey İMA etmedim bende bayanım farkındaysaniz sadece enistesinin erkek gibi davranmadigini örnekledim hepsi bu .

ablamın eşi evine her gelene döküyor torbanın dibini.
Şöyle söyleyeyim akşam oturuyoruz bi şey konuşuluyor ablam bişey dese konuyu bi şekilde iç dökmeye getiriyor.ablsm için dün kavga ettik zaten şöyle oldu böyle oldu diyor ama hep kendini haklı çıkarıyor. Asla olayın aslını anlatmıyor.
Yine evde bir misafir var bi hafta kalmaya ablamın eşinin yeğeni gelmiş . Onun da yanında diyormuş anlaşamıyoruz biz nasıl olacak bilmiyorum. Ablam diyor ki en küçük şeyi bile büyüterek anlatıyor . Beceremedik yürütemiyoruz falan diyormuş kızın yanında. Çok kavgacı bu böyle göründiğüne bakma. Ev içinde çok iyi insanlara karşı çok iyi ama çok kavgacı. Ablam anlattıkça şoktan şoka giriyorum .ablam çok ağladı anlattı zaten çok hassas biri.elalem niye bilsin her şeyi diyor .haklı bence de. Konuşmuş kocasıyla işe gidince arayıp böyle böyle konuşma onlar bilmek zorunda değil üzülüyorum bizim sırrımızı kimseyle paylaşma demiş .Eve akşam gelmiş , bu seferde yeğenine diyormuş ki bana diyor ki yeğeninin yanında herşeyi anlatma , yabancı değil ki bu kız benim yeğenim kız da dinliyor ben yabancı değilim ya demiş.ablam diyor birde ne söylediğimi bile gelip söylüyor. Bu kadar anlatıyor mu kocalar ..harbi bilmiyorum .anlatılmaması taraftarıyım ama eşinle konuş dedim fayda da etmiyor konuştum diyor ne dir bu arkadaşlar şiödi bi el atın .sizin kocalar da durum böyle mi
Erkegin boyleside evlerden irak
Esimle muhabbetimi kimse bilmez ailesinden ben bile bayan halimle yansitmam o ne oylee
Bide boyle konusur iyi olurlar insanlar oyle hatirlamaz ne gerek var kendini rezil etmeye
Anlasamiyon bosan o zaman cok sinir bozucu

Şöyle söyleyeyim akşam oturuyoruz bi şey konuşuluyor ablam bişey dese konuyu bi şekilde iç dökmeye getiriyor.ablsm için dün kavga ettik zaten şöyle oldu böyle oldu diyor ama hep kendini haklı çıkarıyor. Asla olayın aslını anlatmıyor.
Yine evde bir misafir var bi hafta kalmaya ablamın eşinin yeğeni gelmiş . Onun da yanında diyormuş anlaşamıyoruz biz nasıl olacak bilmiyorum. Ablam diyor ki en küçük şeyi bile büyüterek anlatıyor . Beceremedik yürütemiyoruz falan diyormuş kızın yanında. Çok kavgacı bu böyle göründiğüne bakma. Ev içinde çok iyi insanlara karşı çok iyi ama çok kavgacı. Ablam anlattıkça şoktan şoka giriyorum .ablam çok ağladı anlattı zaten çok hassas biri.elalem niye bilsin her şeyi diyor .haklı bence de. Konuşmuş kocasıyla işe gidince arayıp böyle böyle konuşma onlar bilmek zorunda değil üzülüyorum bizim sırrımızı kimseyle paylaşma demiş .Eve akşam gelmiş , bu seferde yeğenine diyormuş ki bana diyor ki yeğeninin yanında herşeyi anlatma , yabancı değil ki bu kız benim yeğenim kız da dinliyor ben yabancı değilim ya demiş.ablam diyor birde ne söylediğimi bile gelip söylüyor. Bu kadar anlatıyor mu kocalar ..harbi bilmiyorum .anlatılmaması taraftarıyım ama eşinle konuş dedim fayda da etmiyor konuştum diyor ne dir bu arkadaşlar şiödi bi el atın .sizin kocalar da durum böyle mi

Ağız ishali olmuş o:bicak:

Hayır hiç duymadım eşimin beni kotuledigini sıkıyorsa kotulesin:sinirli:

Erkeğin çok konuşanı, hele karısı ve ailesi hakkında ulu orta konuşanı çekilmez kardeş. Bitmiş o evlilik bence.

Bundan seneler evvel işyerinde aynı böyle boşboğazın biri karısını kötülemişti hep bir ağızdan dedik ki hanımınızdan şikayetçiyseniz konuşun kendi aranızda halledin diye.Şahsen ben o misafirin yerinde olsam —aaa ben yabancımıyım yenge aşk olsun —diyeceğime amca dayı ayıp oluyor bunları benim yanımda konuşmayın derdim.Adam demek ki ailesinden öyle görmüş bu tip şeyler yadırganmıyor

Erkekler normalde böyle şeyleri pek konuşmaz ama sizin enişte tuhaf adammış. Biz eşimle naneli olduğumuzda kimseye çaktırmayız, şimdiye dek aramızdaki hiçbir olumsuzluğu ne aile ne arkadaş kimseye yaymadık. Ev içinde olup biter bunlar.. Yayıldıkça evlilik zedelenir.

Cocuk varmı bence ayrilsin

Bildiğimiz bosbogaz.

Benim bi kuzenim de böyle vari yogu annesine anlatır. Annesi hormon tedavisi görüyor. Vertigo hastası bi de kızı hala aynı.

Ablaniz iletişimi kessin ya da megafon alsın eve " sen alatmaya yorulma canlı yayin yapalım " desin!

Enistenizi Allah düşman başına vermesin benim kuzen gibi.

Ablaniz sağlam bi ders versin bu böyle çekilmez.

Enişte anormal o bir kesinde, verilecek hiçbir tavsiyenin sana faydası olmaz. Belli ki bir psikolojik etmen var. Acilen bir aile terapistine gitsinler. Konunun uzmanından yardımlarını alsınlar. Yoksa git gide yıpranır. Bu işin 10 yıl sonrası da var. Yapılacak başka birşey yok..

Neyinden rahatsiz oldunuz? Yokmudur bazi bayanların böyle dedikodu muhabbeti vb seyleri ee bu enişte arkadan değil yüzüne karşı söylüyor fark bu sadece eee genellikle erkekleri bu sekilde gormedigim duymadığım içinde tam bir etekngitip bayan muhabbetleri yapan teyzeleer gibi işte . Dipnot :kadınlar için birsey İMA etmedim bende bayanım farkındaysaniz sadece enistesinin erkek gibi davranmadigini örnekledim hepsi bu .
Sevgili Gamze_Belinay Gamze_Belinay yazdiklarinizin rahatsiz eden kismi suydu. Burda konu enistenin davranisi elestirilirken asagilayarak orneklediginiz sey kadinlar. Kadinlarin adini bu kadar dedikoducu diye cikaran yine kadinlar demek ki
Ha unutmadan kadinlar evden eve, erkekler koyden koye diye de bir tabir var.
„Erkek gibi davranmak“ daha ust perdeden kelimeler hep bunlar, hic kadinlari yuceltici kelimeleriniz var mi?

Eniste eger kadin gibi davransaydi esinin kalbini kiran, hosuna gitmeyen sozleri, davranislari ulu orta yapmaz, soylenenlere hassasiyet gosterirdi.

Ben olsam o yeğenin yanında verirdim eline valizi hadi derdim, memnun olmayan için kapı orda. Dayın böyle işte her gelene yalanlar söyleyip ilgi çekmeye çalışıyor derdim bir de.

Back
X