Paylasmasaydinda olurmus cok sacma bi konu napabilirizki madem sikayetcisin werme waleye weriyom die hawa atiyon gayet kucumseyici tawirlar war yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kusura bakmayın da bdv de ne konusu açacağımı size soracak değilim rahatsız olduysanız yorum yapmayın o zaman evleniyorum diyen bekara ev sahibimle sorunum ar diyen kv ile yaşayana ev alan kiracıya hava atıyor . Böyle kaba bir üslup olamaz demekki canımı sıkan bir olay yaşadım ki yazdım size ne ?
Tabikide istediginiz her derdi yazin ama bizene sizin arabanizdan pardon 2.yasini kutlayan spor arabanizdan bi dahaki yorumda bilmem kac bin euro filan diye konuya gireceksiniz diye korkuyorumherneyse isin sakasida yazik yani adam omru hayatimda belki ilk def biniyo bunu bu kadar dert etmeyin we konunuzu okuyup kucumsediginizi anlayin burda ablamda ayni yaziyi yazsa tepkim bu olur insanlari kucumseyen insanlara tahamulum yok dahada bisey yazmiycam kawga etmek diil amacim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alıntı yapamadım telefondan ama evet bir küçümsemişim farkettim. Erkek arkadaşımın arabası neyse de bu gece 2 yaşına yeni gelen spor arabamın sağ kapısını içine çökmüş sağ dikiz kırıldı kırılacak görünce dayanamadım evet . Vale beyimiz çarpmış arkadaşlar veriyorum diyenleri de uyarmış olayım...
Herhangi bir meblağ yada marka söyleyecek değilim. Hatta adamdan da şikayetçi olmadım canını alacak halim yok aylığına tenezzül etmem. Çarptığı meydana çıkınca gelen güvenlik şefine de işinden olsun istemem dedim ama kamerada diğer valeye hava atmak için parkederken hızla çarptığını gördük... Ciddi manada sinirlendim biraz abartmış olabilirim ama kimsenin de kimsenin malına zarar vermeye hakkı yok..
Sinirle biraz kötü bir uslupla yazmışım evet..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada yazan pek çok şeye kıyasla dert değil ama sinirlendim içimi dökmek istedim.
Arkadaşlar nedir bu araç sahiplerinin valelerden çektiği ya! Aranızda abisi eşi dostu vale olan varsa alınmasın ama nefret ediyorum. Bir değil iki değil avm girişlerinde bagajı sert set kapamalar özellikle sahil hattında park yeri yok gibi valeye vermek zorundasınız yok gaza basmalar ani dönmeler hızla geri yapıp parketmeler. Herkesin işini yapıp parasını kazanmasına saygı duyarım vale diye küçümsemiyorum ama 20 ile 30 tl arası bir ücreti var bu hizmetin. Ama malesef valeler çok kaba ve dikkatsiz. Aracınızın sağı solu çizik gelebiliyor malesef .. Özellikle erkek arkadaşım çok katı kesinlikle aracını valeye vermez gerekirse isparka parkeder yürür. Ben de bayılmıyorum ama hoş değil mekana yürümek .bende buna sinir oluyorum bazen .. siz napıyorsunuz vale terörü ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Aracınızı valeye verir misiniz yoksa kendiniz mi park edersiniz ?
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada yazan pek çok şeye kıyasla dert değil ama sinirlendim içimi dökmek istedim.
Arkadaşlar nedir bu araç sahiplerinin valelerden çektiği ya! Aranızda abisi eşi dostu vale olan varsa alınmasın ama nefret ediyorum. Bir değil iki değil avm girişlerinde bagajı sert set kapamalar özellikle sahil hattında park yeri yok gibi valeye vermek zorundasınız yok gaza basmalar ani dönmeler hızla geri yapıp parketmeler. Herkesin işini yapıp parasını kazanmasına saygı duyarım vale diye küçümsemiyorum ama 20 ile 30 tl arası bir ücreti var bu hizmetin. Ama malesef valeler çok kaba ve dikkatsiz. Aracınızın sağı solu çizik gelebiliyor malesef .. Özellikle erkek arkadaşım çok katı kesinlikle aracını valeye vermez gerekirse isparka parkeder yürür. Ben de bayılmıyorum ama hoş değil mekana yürümek .bende buna sinir oluyorum bazen .. siz napıyorsunuz vale terörü ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Aracınızı valeye verir misiniz yoksa kendiniz mi park edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?