• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU DA DERT Mİ?

ben de şu ara evden çalışıyorum, arada toplantılara gidiyorum o kadar,
bikaç hafta her gün gittim darlandım iyiyim böyle :KK53:
sabah kalktım ortalığı topladım, köpeklerin yemeklerini yaptım götürdüm onlarla takıldım biraz sonra yürüyüş yaptım, markete gittim, gelirken komşu teyzeyle karşılaştım onunla kahve içtim, eve geldim duş aldım, makineyi çalıştırdım saat 2 olmuş bile,
şimdi biraz nette takılırım, bişeyler yerim akşam yemeğini hazılraım kızım gelir, böylece bugünün işleri birikir yarın bütün gün bilgisayar başından kalkamam, ay ne pis hayatım varmış yazarken tiksindim :KK70:

Çocuğuna annen bakamıyor madem. Sende gidecek kurs bulamıyorsun. Sende senin gibi arkadaşlar edin. Hani şu bebekler için anne bebek terapileri oyun merkezleri varya. Oralara git derslere katıl. Sende diğer annelerle sohbet eder paylaşımda bulunursun. Belki ailecek görüşebileceğiniz dostlar edinirsiniz

Buralarda o tur seyler yok maalesef.

ben de şu ara evden çalışıyorum, arada toplantılara gidiyorum o kadar,
bikaç hafta her gün gittim darlandım iyiyim böyle :KK53:
sabah kalktım ortalığı topladım, köpeklerin yemeklerini yaptım götürdüm onlarla takıldım biraz sonra yürüyüş yaptım, markete gittim, gelirken komşu teyzeyle karşılaştım onunla kahve içtim, eve geldim duş aldım, makineyi çalıştırdım saat 2 olmuş bile,
şimdi biraz nette takılırım, bişeyler yerim akşam yemeğini hazılraım kızım gelir, böylece bugünün işleri birikir yarın bütün gün bilgisayar başından kalkamam, ay ne pis hayatım varmış yazarken tiksindim :KK70:

Arada toplanti icin bile olsa gun yuzu goruyorsun yani. O da bisey... Ben komsuya da gidemiyorum ki, her an mail gelebilir diye eve bagliyim.

Maalesef, fazla yogunlugu olmayan kucuk bir yerde calisiyorum. Paikolojim kaldirmadigi icin yogun ve stresli islerde calisamiyorum. Azicik asim kaygisiz basim modunda takiliyorum.
sen işe dönmek istiyormusun anlayamadım tam olarak?
aslında evden çalışma imkanının olması bile büyük şans bence.
bu açıdan bakmaya çalışssan.
çocuğun biraz daha büyüyünce beraber gezebileceksiniz onunla:))

Arada toplanti icin bile olsa gun yuzu goruyorsun yani. O da bisey... Ben komsuya da gidemiyorum ki, her an mail gelebilir diye eve bagliyim.

kesinlikle arada gitmek iyi oluyor ama haftanın günü gidince darlandım, insan evin rahatlığına alışınca bütün gün sandalyede oturmak bile zor geliyor...
bence sen spor işini düşün, kas yapıcı egzersizler verir hoca, kilo vermez aksine alırsın.
bi de gebzede var mıdır bilmiyorum ama günlük/bikaç günlük eğitimlere ya da workshoplara katılabilirsin, neye ilgin varsa.
ben bir ara sarmıştım fırsat sitelerinden alıp pasta yapım kursuna, makyaj eğitimine falan gittim, fiyatları da uygun oluyor öyle alınca, bir araştır istersen.

Ben boyle düsunünce tstere filmi geliyo aklima .Rahat batan insanlari bulup eziyet ediyodu .Gerci ben bakamazdim da esim bakardı .:bicak:
Cocugunuzla eglenin ilgilenin cok cabuk buyüyorlar Aaaaaah ah simdiki aklim olsa .
Elini tutar aksama kadar her istedigini yapardım ,gezerdim .

sen işe dönmek istiyormusun anlayamadım tam olarak?
aslında evden çalışma imkanının olması bile büyük şans bence.
bu açıdan bakmaya çalışssan.
çocuğun biraz daha büyüyünce beraber gezebileceksiniz onunla:))

Ise donmeye de cok merakli degilim acikcasi. Benim sorunum disari cikmak icin kendime firsat olusturamamak. Dusunsene o kadar bunalmisim ki evden calismak varken ise baslamak bile heyecanli geliyor. O kadar dusmusum yani.

kesinlikle arada gitmek iyi oluyor ama haftanın günü gidince darlandım, insan evin rahatlığına alışınca bütün gün sandalyede oturmak bile zor geliyor...
bence sen spor işini düşün, kas yapıcı egzersizler verir hoca, kilo vermez aksine alırsın.
bi de gebzede var mıdır bilmiyorum ama günlük/bikaç günlük eğitimlere ya da workshoplara katılabilirsin, neye ilgin varsa.
ben bir ara sarmıştım fırsat sitelerinden alıp pasta yapım kursuna, makyaj eğitimine falan gittim, fiyatları da uygun oluyor öyle alınca, bir araştır istersen.

Workshop olayini dusunecegim ama yazin bu tur seyler pek sik olmuyor. Yine de bakarim.

Aslında çalışan herkesin gıpta ile baktığı şekilde çalışıyorsun, hepimiz de sabah uykusunu almış şekilde kalkmak, evde kahvemi yudumlarken pc de işleri yapmak için nelerr vermezdik. Ama sen işin içine çoluk çocuk da girince iyice sıkılmışsın anlaşılan. Ama bence siz kendiniz aşabilirsiniz bunları, çocuğu alıp bir parka bile çıksanız bir sürü çocuklu anne ile tanışırsınız. İşden dolayı çıkamam diyorsunuz ama mailleriniz telefonunuza gelse mail geldiğinde eve dönersiniz mesela. Ya da işi bir kaç saat sonra yapmanız engel değilse ona göre gidersiniz eve. Komşu da kahve içerken de aynı şekilde mail gelince hop eve. Akşamları kesinlikle plates tarzı kaslarınızı güçlendirecek sporlara gidebilirsiniz, çok az ücret alan yerler var spor.aş den öğrenebilirsiniz oraları. Bence evde olmanın kıymetini bilin ve tadını çıkarınn :)

Ben boyle düsunünce tstere filmi geliyo aklima .Rahat batan insanlari bulup eziyet ediyodu .Gerci ben bakamazdim da esim bakardı .:bicak:
Cocugunuzla eglenin ilgilenin cok cabuk buyüyorlar Aaaaaah ah simdiki aklim olsa .
Elini tutar aksama kadar her istedigini yapardım ,gezerdim .

Ben gezemiyorum iste sikintim o... Ayrica rahat batmasi da bir sorundur bence ;)

Aslında çalışan herkesin gıpta ile baktığı şekilde çalışıyorsun, hepimiz de sabah uykusunu almış şekilde kalkmak, evde kahvemi yudumlarken pc de işleri yapmak için nelerr vermezdik. Ama sen işin içine çoluk çocuk da girince iyice sıkılmışsın anlaşılan. Ama bence siz kendiniz aşabilirsiniz bunları, çocuğu alıp bir parka bile çıksanız bir sürü çocuklu anne ile tanışırsınız. İşden dolayı çıkamam diyorsunuz ama mailleriniz telefonunuza gelse mail geldiğinde eve dönersiniz mesela. Ya da işi bir kaç saat sonra yapmanız engel değilse ona göre gidersiniz eve. Komşu da kahve içerken de aynı şekilde mail gelince hop eve. Akşamları kesinlikle plates tarzı kaslarınızı güçlendirecek sporlara gidebilirsiniz, çok az ücret alan yerler var spor.aş den öğrenebilirsiniz oraları. Bence evde olmanın kıymetini bilin ve tadını çıkarınn :)

Dediginizi denedim ama olmuyor. Saatte bir kac defa mail geliyor. Hemen de halledip yollamam lazim. Bazen musteriler ariyor o an komsudayim az bekle diyemem.

Bir de evde calisirken uykumu aldigimi saniyorsaniz yaniliyorsunuz :) Sabah 8.30 da mail sesiyle uyanip 11 e kadar az vakit olsa da iki lokma bisey yesem deyip aksama dogru da uyduruk bi iki yemek yapmaya calisiyorum bazen o bile olmuyor. Tek artim pijamayla, sac bas duzeltmeden oturabiliyorum. ;)

Ben sorunun ne olduğunu pek anlamadım. :KK64: önce iş gelir diye haftaiçi evden çıkamıyorum demissin sonra dışarı çıkacak kimse yok demissin. Çocuğa annem bakıyor demissin ama bakamıyor her şeyine ben.koşuyorum. Kafam karıştı benim. :KK53:

Ben sorunun ne olduğunu pek anlamadım. :KK64: önce iş gelir diye haftaiçi evden çıkamıyorum demissin sonra dışarı çıkacak kimse yok demissin. Çocuğa annem bakıyor demissin ama bakamıyor her şeyine ben.koşuyorum. Kafam karıştı benim. :KK53:

Heh iste ben de karisik vaziyetteyim. Tek tek bakildiginda sorun olmayan seyler birlestiginde beni bunaltiyor. Hayatima farkli seyler katmam lazim.

Canım heran mail gelebilir diye evdeysen wınn mıydı neydi kablosuz internet al kendide. Kap bilgisayarını git ücretsiz internet olan cafeler dolu. Mailinede bakarsın işinide yaparsın etrafada bakarsın

Eski günlerim geldi aklıma sıkıntıdan gece uyku tutmaz gündüz değişik yemekler ve sunumlar hazırlar akşam koca kişisine sarardım :tokat:

Kapının deliğinden merdivenden kim geçti?
Anneme mi gitsem acaba ?
Pazar da çok sıkıcı , kalabalık :işsiz:
Hele yazın ev dip köşe temizlenirdi :temizlik:

Şimdi ise oğlum ilk okula başladı küçük oğlum 2 yaşında koşturmaktan her yerim ağrıyor Dr gitmeye vaktim Yok Ramazan kapıda napıcam ben kara kara düşünüyorum :110:

Kısacası bugünleri feciiii özleyeceksin , benden demesi wolfroğ :deli: bol bol sıkıl :KK55:

Birilerine sıkıcı gelen birilerinin hayali olabiliyor hayat cok garip ben sana bir günumü anlatsam haline şükür etme ihtimalin yüksek ;)

Bende asosyal biriyim hemde üç cocukla önceleri şen şakrak biriyken yıllar önce bir dost kazığı beni suratsız biri yaptı bunada şükür

Nadiren kuzenlere giderim oda oflaya puflaya bana gelen insanda nadirdir komşum yok gidip geldigim ablam en yakın dostum ve komşum

Ben böyleyken yavrularım insan sever sevgi pıtırcıklari pozitif biseyler yani :)

Sana verebilecegim bir tavsiyem yok senin yerinde olsam araba atlar uzun yolculuklar yapardim şöyle iki tarafı ağaclik olan yollardan gecerdim sevgiler ....

kendini acilen toparlamalısın kusura bakmada cocugun daha küçük tek cocuk sorun olmaz arkadaşına gitmende bir yerlerde oturup kahve içmene engel değil bence.Annelik kolay değil hepimiz bu yollardan geçiyoruz.

Canım heran mail gelebilir diye evdeysen wınn mıydı neydi kablosuz internet al kendide. Kap bilgisayarını git ücretsiz internet olan cafeler dolu. Mailinede bakarsın işinide yaparsın etrafada bakarsın

Bilgisayarimin ebatlarini gorsen ;)

Eski günlerim geldi aklıma sıkıntıdan gece uyku tutmaz gündüz değişik yemekler ve sunumlar hazırlar akşam koca kişisine sarardım :tokat:

Kapının deliğinden merdivenden kim geçti?
Anneme mi gitsem acaba ?
Pazar da çok sıkıcı , kalabalık :işsiz:
Hele yazın ev dip köşe temizlenirdi :temizlik:

Şimdi ise oğlum ilk okula başladı küçük oğlum 2 yaşında koşturmaktan her yerim ağrıyor Dr gitmeye vaktim Yok Ramazan kapıda napıcam ben kara kara düşünüyorum :110:

Kısacası bugünleri feciiii özleyeceksin , benden demesi wolfroğ :deli: bol bol sıkıl :KK55:

Yanlis anlamissin sanirim. Benim bos vaktim hic yok ki.

Birilerine sıkıcı gelen birilerinin hayali olabiliyor hayat cok garip ben sana bir günumü anlatsam haline şükür etme ihtimalin yüksek :KK66:

Bende asosyal biriyim hemde üç cocukla önceleri şen şakrak biriyken yıllar önce bir dost kazığı beni suratsız biri yaptı bunada şükür

Nadiren kuzenlere giderim oda oflaya puflaya bana gelen insanda nadirdir komşum yok gidip geldigim ablam en yakın dostum ve komşum

Ben böyleyken yavrularım insan sever sevgi pıtırcıklari pozitif biseyler yani :)

Sana verebilecegim bir tavsiyem yok senin yerinde olsam araba atlar uzun yolculuklar yapardim şöyle iki tarafı ağaclik olan yollardan gecerdim sevgiler ....

Bir dost kazigi mi seni boyle yapti? Ben de az yemedim ama yenilmelere doyamiyorum.

Derdi işe gitmek veya gitmemek değil sıkılmış ve değişik bir şeyler yapmak istiyor. Günlük rutininden sıkılmış.

syerine gidemem cunku bilgisayarlarina el koydum. Kocaman bi imac. Ikidebir de tasiyamam ki.

Wolfrog, nasıl olsa bu işi yapmaya devam edeceksin, taksitle bile olsa bir laptop daha edinip arabanda tutabilirsin-kendi özel işlerin için de rahatlıkla kullanırsın. Artık yeni modeller daha hafif ve portatif. Araca uyumlu adaptörler de var, arabanı alır wifinin kuvvetli çektiği her yere rahatlıkla gider kurulursun. Anneni de alırsın, oğlanı da, 3 gün evdeysen 2 gün dışarıda yaparsın işini, havalar da müsaitleşti artık.

Back
X