Bu da eşim

Aynisini sordum. Annen bizde otururken hadi ben arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum desem ne yaparsin dedim. Ayni sey degil dedi. Niye ne farki var dedim. Bisey demedi. Kadin erkek farki tartismasi yapacakti yine benimle. Siginabildigi tek sey bu. Kadinim diye daha cok sorumlulugum varmis benim. Cunku onun hizmetcisi var. Evlenmeyen yada bosanan insanlari o kadar iyi anliyorum ki. Babamlar geliyor mesela bi ben calisiyorum. Ne babam ne kardesim ne esim kimse yardim etmiyor. Kv gorumce geliyor yine ben calisiyorum. Millet sohbet ediyor ben hizmet. Herkesi birakip kacasim var.
Kac cocuk yoksa

Canım tek çözüm o bekar arkadaşlarının evlenmesi maalesef. Biz epey uzun dönem sevgililik yaşadık eşimle. O zamanlar beni delirtirdi arkadaşlarıyla sürekli buluştuğu için. Hatta büyük kavgamız olduysa bile tek sebebi arkadaşlarıyla benim aramda denge kuramamasıydı. O zamanlar arkadaşlarına sinir olurdum ama sonra anladım ki hata onlarda değil benim eşimdeymiş. Eğer onlara o rahatlığı vermese hiçbiri öyle dibimize kadar giremezdi. Hatta en büyük kavgamız bir kankam dediği arkadaşı yüzünden olmuştu nerdeyse ayrılıyorduk sevgiliyken. Yıllar sonra dank etti benimkine. Niye o da biliyor musun? Sevgili bulan evlenen benimkini aramaz sormaz oldu, yada kızların yanındalarsa eşim arasa gelemem diyorlardı yada eşimi ekiyorlardı sevgilileri için. Benim eşim benle buluşmaya bile arkadaşlarıyla gelirdi düşün. He sonra noldu ben ufak bir cinnet modunda hepsiyle selamı sabahı kestim sen istersen görüş dedim, ama eşim anladı hepsinin ne mal olduğunu. Şimdi bayram seyranda arasıra görüşür. Yine yeni edindiği arkadaşları oluyor ama hep bir mesafesi var artık, akıllandı yani. Hatta sana çok haksızlık ettim arkadaşlarım için gibisinden dedi bana evlendikten sonra.
Sana diyebileceğim tek tavsiye şimdi istediğin kadar üstüne gitsen de eşin seni dinlemez, sen dırdırcı kadın olursun onun gözünde. Sadece de ki onlar birini bulunca göreceksin hepsi eşlerinin peşinde dört dönecek, sen bana yaptığın haksızlıkla kalacaksın. Sürekli bunu tekrar et eşine, bilinçaltına işlesin. Sonra da bekle elbet birilerini bulcak o erkek kankaları.
Bir de denk gelirsen o arkadaşlarına surat as memnuniyetsizliğini belli et.

Derdimi anlatacagim. Lutfen yorumlayin. Biraz once babamlar bizde oturuyoruz. Esime telefon geldi iki bekar arkadasindan. Disarda oturuyorlarmis. Bunu cagiriyorlar. Kalkti yerinden giyinmeye gitti. Ne yapiyorsun dedim. Cagirdilar bi gidip geliyim dedi. Sacmalama misafir var icerde dedim. Geldi oturdu. Babamlar cikti ardindan bu. Yarim saat gidip geliyim diye cikti. Sinirden patlamak uzereyim. Baska evli arkadaslari gitmez hic. Daha dun birlikte mac izlediler. Bugun de cikti. Hep olmuyormuski. Sinirden cildirmak uzereyim. Bu nasil bir dusuncesizliktir ya. Dun de gezmeye diye hazirlandik evden ciktik. Yine ayni kisiden telefon geldi. Hemen bizim gezi iptal oldu. Onlarla bulusmaya gitti.
Belki esınız sızle vakıt gecırmekten mutlu degıl esınızı sıkıyorsunuz ya da ıletısım sorunlarınız var esınızın mutlu olması gercekten sızın ıcın onemlı mı mesela arkadasları ıle guzel bır pazar gecırse sız soylenerek ızın mı verırsınız yoksa ıyı fıkır askm gıt sende yoruluyorsun calısıyorsun hakkındr mı dersın. Esınız kacarak sızden uzaklasıyorsa bır sorun var. Ben esım ıcın her zaman gezsın dolassn mutlu olsun evlendım hayatm karaldı modun da olsun ıstemem ben onu rahat ettırdıkce bana oln saygısı artar benı onemser bızım dısarı cıkmamız bıze ozeldır benı ekemez o da arkadasları ıle cıkarsa ben karısmm a kısı aradı dısarıcıkcaz der bende ıyı fıkır ama bem 11 gıbı uyuyurum gec gelmemeye gayret et derım sagolsun gelır. Ilk evlendıgm ay her gun ıkıgunde bır dısarı cıktı hoc karısmdm cıkhayatm dedım bır ay sonunda ev gıbısı var mı ya cıkmam dedı deyıs o deyıs hoc cıkmadı. Esenı sıkma sıktıkca kacar cunku cazıp kılıyorsun dısarıyı

Dusunuyorum yani korunmuyorum ama olmuyor. Cocuklara deli oluyor ama bu kendi sorumluluklarimi arttirmaktan baska ise yarayacak mi bilmiyorum. Tam hersey iyi olacak derken basa sariyor adam. Su an evde yalnizim ve umrunda degil.

Saçlarınız stresten ağarmış şekilde boşanırken kucağınızda bir de çocuk olsun istiyorsunuz sanırım.
İki güne bir konu açıyorsunuz ve çocuk düşünüyorsunuz. Çocuk olunca her şey düzelecek mi sanıyorsunuz? Yine arkadaşlarına ya da ailesine koşa koşa gitmeyecek mi sanıyorsunuz?
Ya lütfen şu çocukları evlilik kurtarıcısı ya da kocayı yola getirme aracı olarak görmeyin artık.
Eşinizle, ailesiyle bir dünya probleminiz var, çocuk da eksik kalsın.

Derdimi anlatacagim. Lutfen yorumlayin. Biraz once babamlar bizde oturuyoruz. Esime telefon geldi iki bekar arkadasindan. Disarda oturuyorlarmis. Bunu cagiriyorlar. Kalkti yerinden giyinmeye gitti. Ne yapiyorsun dedim. Cagirdilar bi gidip geliyim dedi. Sacmalama misafir var icerde dedim. Geldi oturdu. Babamlar cikti ardindan bu. Yarim saat gidip geliyim diye cikti. Sinirden patlamak uzereyim. Baska evli arkadaslari gitmez hic. Daha dun birlikte mac izlediler. Bugun de cikti. Hep olmuyormuski. Sinirden cildirmak uzereyim. Bu nasil bir dusuncesizliktir ya. Dun de gezmeye diye hazirlandik evden ciktik. Yine ayni kisiden telefon geldi. Hemen bizim gezi iptal oldu. Onlarla bulusmaya gitti.
Evet planinizin iptali kotu olmus onemli bise yoksa
Ama onun disinda normal ya bende arkadaslarimla istedigim zaman gorusur vakit gecirim esimde oyle birbirinize alanlar birakin rahat edecegi evlenince noluyor yani cikamasin mi gece gunduz birarada degil ya birak takilsinlar

Back
X