Bu da fıs cıktı sanırım :(

1 ay oldu demişsin öbüründen ayrılalı, bu yenisini ne ara tanıdın da dertleştiniz de yakınlaştınız falan. Hiç sevmediğim şey bir ilişki biter bitmez yenisine girişilmesi. Karşındaki düşünmez mi acaba hala aklında o var mıdır diye? Ben düşünürüm. Büyük ihtimal o da düşünüyordur. Bırak gitsin ne bu acelen, azcık dinlen bence.

Ben bir ilişki sona erdikten sonu onu tamamen hayatından çıkartmadan yeni birinin olmasına karşıyım sonunda yine onu hatırlayacaksın birşeyleri de atlatmak için mutlaka acısını çekmen gerekiyor umarım senin için bu süre kısa ve kolay olur. Çok klasik bir söz ama Zaman herşeyin ilacıdır. Evet yeni biri illa ki olacak ama biraz zaman ver dinlen canım :)

neden sürekli size destek olmak zorunda olan taraf oymuş gibi davranıyorsunuz . Yazarken bile ben zor durumdayım beni anlamadı modunda yazmışsınız .

1 ay oldu demişsin öbüründen ayrılalı, bu yenisini ne ara tanıdın da dertleştiniz de yakınlaştınız falan. Hiç sevmediğim şey bir ilişki biter bitmez yenisine girişilmesi. Karşındaki düşünmez mi acaba hala aklında o var mıdır diye? Ben düşünürüm. Büyük ihtimal o da düşünüyordur. Bırak gitsin ne bu acelen, azcık dinlen bence.

Bu kişiyle birkaç aydır tanışıyoruz dershaneye basladığımdan beri yanımda ayrıldığım sevgilimi gördü bile anlatıyordum ona . Buna rağmen bilmemi istemiş hoşlandığını cevap istemedi hemen bende zamanla olabilir diye konustuk.. Ve ayrıldığım kşiye aşık değildim dost gibiydik önceleri 1 yıl boyunca son 2 ay sevgiliydik beceremedik ve aldattı zaten eski sevgilisiyle.

neden sürekli size destek olmak zorunda olan taraf oymuş gibi davranıyorsunuz . Yazarken bile ben zor durumdayım beni anlamadı modunda yazmışsınız .[/QUO

Çünkü hem bana hoşlandığını söylüyor acılıyor hemde üstüne ilgisiz gibi msjıma cevap vermeyip sbah daha ben sorunca uyumustum diyor ne kadar samimi değil mi...

Keşke ban açılmsaydı şmdidaha mutsuzum bugün dershanede selam verdi sonra konusmadık hiç .. cok yakısıklı filanda dğl sadece iyi anlasıyorduk o büyünüün bozulması canımı cok sıktıı :((((((((((

Keşke ban açılmsaydı şmdidaha mutsuzum bugün dershanede selam verdi sonra konusmadık hiç .. cok yakısıklı filanda dğl sadece iyi anlasıyorduk o büyünüün bozulması canımı cok sıktıı :((((((((((

Alt tarafı bir mesajınıza cevap vermemiş. Bence fazla büyütmüşsünüz olayı.

Back
X