Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kendi halletmesindeBekleyerek atlatıyorlardır
7 gün beklesin n'olmuş yani riskli hamilelik geçirsen adam 9 ay adam akıllı duramycak mı ya da kendi halledemeyecek mi bu kadar mı iradesiz?
Ne yapiyim ki.Fazla detaya girmeden çözümü anlatayım. O 1 haftayı cüzzamlı gibi uzak geçirmeyin. Farklı şeyler yapın, adam o 1 haftayı dört gözle beklesin![]()
Bana deme valla bunu:)Beklenecek,7 gün ya hu,kendisi hasta olsa yine de ister mi,sanmam.
Ama yakinlasinca daha çok istek duymaz mi. Gösterip seyapmamak gibiİlişki dışında , yakınlaşarak geçirmeyi deneyin.
Bence , özleyin ama sevginiz daha da artar.
Yok ya kendi halletmesin. Karşıyımda .Kendi halletse ne olacak yav.
Neden bu kadar korkutucu ki
Bana normal göründü
Zaten 5-7 gün adet süresi
Dizginler senin elinde olsun bacım...Ama yakinlasinca daha çok istek duymaz mi. Gösterip seyapmamak gibi![]()
Yok ya kendi halletmesin. Karşıyımda .
Ne yapabiliriz fikrin yok mu
E yani başka çözüm yolu yokki tek çare buAma yakinlasinca daha çok istek duymaz mi. Gösterip seyapmamak gibi![]()
Ya deliii.Tatli seylerden uzak tutve saci basi dagit soguk espiriler yap bige gegir hatta agda felan yapma rdermisim
adam aylarca beraber olmaz herhalde
![]()
E yani başka çözüm yolu yokki tek çare bu
Neden yapmasın? Ya da uslu uslu dursun yani evlenene kadar napıyordu?Yok kendi halletmesinde
Aman Allah korusun ya riskli olunca 9 ay hiç mi olmuyor . ?
Bende düğün için yaptim.Ancak reglini baskılayacak ilaçlar kullanabilirsin
Ama acı çekersin sonra
Doğal olan sürece çomak sokmak, bozmak hiç iyi değil
Hayatımda bir kez sadece 1 gün erteledim, össde
Bunu yaşamak istemezsin diyorum